Subiect: Ninge 1. Avatarul lui rares

  Ninge

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de cod galben, valabilă până vineri la ora 9. Sunt vizate nouă județe din zona Carpaților Orientali și nordul Moldovei, unde va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări și în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, unde precipitațiile vor fi predominant sub formă de ploaie iar cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 25..30 l/mp.

  Azi, precipitațiile acoperă întreaga țară și trec din ce în ce mai mult în ninsoare. În Muntenia și Dobrogea predomină ploile, la fel și în Oltenia, unde însă sunt mai puține, iar în a doua parte a zilei sunt și speranțe de soare. În Moldova, ploaia și lapovița se vor schimba în ninsoare spre seară. La munte și în cea mai mare parte a Transilvaniei ninge întreaga zi. Nu este exclus să ningă răzleț și în Banat, Crișana și Maramureș. În sud-est și în zona Carpaților de Curbură, precipitațiile vor depăși, pe arii restrânse, 20, 25 l/mp. Vântul suflă moderat, cu intensificări la munte și în regiunile extracarpatice, în special în Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime, cu aproximativ 4 grade mai mici decât ziua de ieri, sunt cuprinse, în general, între 0 și 10 grade.

  sursa: realitatea.net
  CARVE THE ICE :lighten:

  e-mail : rares.stanescu@skivirus.com

 2. in sfarsit zapada!!!! si cod galben!!! nu ma suparam sa fie si rosu. acuma sa ne rugam sa nu mai vina vreun val de caldura ca sa plangem pe langa partii. mi-aduc aminte ca acum vreo 3 ani am fost la snagov la gratar in luna februarie.da atunci nu skiam. oricum trageti tare baieti si fete ,nu iertati nimic !!

 3. Avatarul lui Mal

  Virusi treceti muntii

  A venit timpul sa ne razbunam pe ea zapada, ca m-am saturat in fiecare we sa schiez pe artificiala. Sa trecem la morfolit zapada NATURALA!SEO by vBSEO