PRET FIX 125 LEI (INCLUS TRANSPORTUL)
Ham ultrausor ideal pentru ski de tura , vai de abrupt, pentru ghizi montani, traversari de ghetari si ascensiuni de iarna unde se impune o greutate minima dar si lejeritate si respirabilitate maxima. Nu este recomandat ptr escalada sportiva, alpinism pe verticale. Are doar 215 g fiind cel mai usor de pe piata Nu exista pe piata un alt ham mai usor si la fel de functional. Loopo Light este perfect pentru Via Feratta dar si ca ham de rezerva incapand usor aproape in orice buzunar. Este un ham favorit al ghizilor montani din Alpi.
Motivul vanzarii este ca imi trebuia marimea L dar neavand in stoc am luat M care imi e cam mic DACA sunt imbracat cu echipament de iarna. Am 1,76 si 73 kg. Recomand unei persoane tinere si usor mai subtirele (producatorul recomanda la M : waist 87-97 cm, , Leg Loops 57-63 cm.
A fost luat in cateva ture fara a fi fost pus la treaba prea mult. Este ca nou si vine intr-o husa originala.Nou este 170-190 lei.

Mai am la vanzare ptr asigurari si cui-piton de asigurare in zapada inghetata marca Grivel de 20 cm la 125 lei (pret fix), anouri diverse, semicoarda tratata Beal Cobra Golden Dry 8,6 mm si 50 m la 350 lei (neutilizata, pret fix), piolet quark nou neutilizat 575 lei pret fix, primus omnifuel cu bottle si 1 l combustibil lichid la 575 lei (pret fix).
ham-edelrid-loopo-light~7664368.jpg