1. Avatarul lui popika

  Skivirus iar la Sinaia!

  Statiune: Sinaia
  Locatie: Valea Prahovei
  Data: 4.02.2009
  Membrii skivirus: Thenutz, Popika, Hodo, Rares, OrezQlapte, LeGo1aS,
  Membrii skivirus bonus: Hcampian, Zoloper si Snow-man


  Doua masini pleaca desincronizate in directia Sianaia: Thenutz, Popika si Hodo intr-o masina si Rares, OrezuQlapte in alta masina si intamplarea a facut ca desi am plecat mai tarziu decat stabilisem ptr ca Thenutz rupea cornu in perna, am ajuns simultan intr-o benzinarie in cartierul Nistoresti de pe DN1.
  De acolo, am tintit glont la Sinaia. Ajunsi acolo am reusit sa ne luam abonamente de o zi, ptr ca studiasem problema si aveam de gand sa ne dam...nu gluma. Bine ca ne-au ajuns banii sa ne luam abonamente, ptr ca asa e romanul, cand are el chef si ii convine, orientandu-se si dupa prognoza de iarna inmh, stabileste cand e sezon si cand este extrasezon dupa bunul plac. Deci: se aplicat tarif de sezon pentru 01.02.2009 - 28.02.2009 si pentru zilele de weekend.


  Asta este....Ne-am suit pe munte si am avut norocul sa urcam cu ultima cabina. In timp ce eram in cabina prin statii se auzeau mesaje "vantul bate cu 17-18m/s pana la 22m/s, anuntati la punctele de vanzare ca nu se vand abonamente...timp nefavorabil...". Bafta noastra ca eram aproape de varf, ghinionul nostru ca ne luasem abomanente de 1zi.


  Ajunsi sus, ne fotaram sa ne facem o mica incalzire sa dezmortim articulatiile si spatele, dupa care o incalzire activa cu cateva partii pe Valea Dorului, una on piste, restu' offpiste, ca asa ne place. Il reperam si pe Hcampian din telescaun si alerg dupa el si stabilim sa ne vedem toti jos in valea Dorului ca acolo nu batea vantul. Strangem randurile cu Hcampian si cu baietii de la Himalaya, care aveau si ei o zi libere si apropo am uitat sa va zic ca ne intalnisem cu ei in benzinaria de pe DN1.
  Mai bagam cateva ture, dupa care spiritul oofpiste preia conducerea si schimbam Valea Dorului pentru cateva ture aproape "epice" (tare cuvant este asta) pe Carp, Tarle, Papagal, Firul Vaii, cu iesire pe la stana, apoi direct la cota 1500.

  Temperatura crescuse destul de mult si deja sub 1800m zapada nicepuse sa fie uda si grea, firn cum mai stiu cunoscatorii.
  Am analizat situatia am decis sa mai facem o tura sau ca ni se alaturasera Rares si Orezu.

  Am zis si ultimile lucruri care le aveam de zis, am facut si ultimile ture care le aveam de facut, am strans catrafusele, ne-am dat jos de pe munte, am gasit un restaurant cu servire promta si rapida "Chez Fornetti" parca ii zicea si am intins-o spre Bucuresti.
  Kam asta Fu! Over and out!
  ....
  Till next time!

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 2. Avatarul lui andra
  No ce dragut, ce s`au strans virusii la Sinaia Focar de infectie la Sinaia, miercuri! Faine poze faina relatarea! Ma bucur pt voi.. si imi pare rau ca eu n`am nimerit nicio iesire la schi cu voi pana acum...

 3. Avatarul lui zoloper
  am pus toate pozele pe picasa Picasa - zoloper - Schi Sinaia
  adevarat, trebuie si unele 'in action' .. sper sa le fac acum cand merg sambata

 4. Avatarul lui popika

  Am uitat....

  Pozele au fost furnizate de Thenutz si Zoloper....
  Mai erau cateva si pe la Hodo, dar cred ca a ramas cufundat in farmecul zapezilor de miercuri si nu s-a aratat pana acum....

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 5. Avatarul lui john_dude
  ...bravo! Chiar toti sunteti liberi in mijlocul saptamanii???

 6. Avatarul lui putzu
  mahh eu merg maine? vine careva? la concursu ala minune de placari try to fly )
  GO BIG . . OR GO HOME . .

 7. Avatarul lui petre dragos

  cand vine iarna anul asta

  În noiembrie, în sudul tarii se vor înregistra temperaturi de 20 de grade celsius sau chiar mai mult. Noptile vor fi însa reci, în special în depresiunile din centrul tarii, unde se vor înregistra minime de -10 grade celsius. În partea a doua a lunii, ploile se vor transforma în lapovita si de ninsoare în zona de nord a tarii.

  În luna decembrie regimul termic se va situa în jurul valorilor medii multianuale, exceptând estul tarii. Aici temperaturile vor fi ceva mai ridicate. În zilele cele mai calde, maximele termice pot atinge 15°C în regiunile sudice. Minimele pot coborâ pâna la -15 grade celsius în depresiunile din centrul tarii.
  prognozele lunilor Octombrie si Noiembrie a.c.
  oare cand va sosi iarna pe plaiurile noastre?

 8. Avatarul lui dragacatalin
  indicii sunt ca sa ne inchida gura... .
  When Chuck Norris skis trees get out of his way.

 9. Anul trecut eu tin minte ca a nins prin noiembrie, pe la jumatatea lunii...daca se intampla la fel si precipitatiile o sa cada consistent cred ca la 1 dec o sa ne dam cu punga

Subiecte similare

 1. Reguli SKIVIRUS.com

  De rares în forumul Sugestii si opinii
  21:56  
  • Raspunsuri: 5
  Ultimul Mesaj
  21:56 18.11.2014
 2. NOU Concurs Skivirus

  De rares în forumul Concursuri pe Skivirus
  15:11  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  15:11 02.01.2009
 3. Intalnire Skivirus

  De LeGo1aS în forumul Discutii
  10:16  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  10:16 10.11.2008
 4. Skivirus din nou online, dar cu probleme!

  De rares în forumul Sugestii si opinii
  09:05  
  • Raspunsuri: 11
  Ultimul Mesaj
  09:05 08.08.2008
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  10:29 20.12.2007


SEO by vBSEO