Subiect: Partie la Balea? 1. Avatarul lui malutzu

  Thumbs up Partie la Balea?

  Am vazut-auzit la stiri despre noua partie de ski de la Balea-Sibiu.Au trecut ff rapid peste informatie asa ca nu am priceput.S-a facut partie la Balea?Unde,cum,cine,cand,de ce,cat costa,unde dormi,unde manaci,cata zapada este,etc?
  Rog pe cei din zona sa ne lamureasca ca sa nu ajungem sa ne dam pe pungodrom noaptea ca nebunii.

 2. Avatarul lui andra
  Rasfoind paginile de internet am gasit stirea, spunand ca inaugurarea celor 4 partii (din articol am inteles ca partiile ar fi de: 1 schi, 2 snowboard, 3 tubbing, 4 "banalul capac de plastic" oi fi inteles gresit..) are loc azi..adica ieri. Pentru a citi stirea click. Tare as vrea sa vad cum arata... Daca o sa mearga oamenii pana la Balea sa se dea cu puna, capacul&co. va fi cam trista treaba.. We`ll see...

 3. Avatarul lui TheGodmother
  AR FI SUUUPER...
  dar voi ce intelegeti prin "Parcul dispune de un baby lift"? adica...atat?? cine are mai multe informatii sa nu ne tina in suspans.
  I'm gonna make you an offer you can't refuse.

 4. Avatarul lui arcarius
  Ultima modificare făcută de arcarius; 18.01.2009 la 06:47.

 5. Avatarul lui popika

  Ar fi bine pe dre***

  Mai bine sa isi vada de ingrijiriea si imbunatatirea patiilor si statiunilor care deja exsita si sunt facute la repezeala ca sa stoarca oamenii de bani.......
  Balea are farmecul ei asa cum este....Ar fi mai bine sa isi caute de lucru in alta parte...

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 6. Avatarul lui expeditor

  !

  Cred ca @malutzu ( sper sa fi scris bine!) se refera la altceva decit Winter Park Balea....e vorba, cred, despre proiectul pirtiei Bilea Lac(cabana) -Sibiu (sau mai degraba Cirtisoara sau imprejurimi).Din cite stiu, acest proiect exista UNDEVA de prin anii '90 si ceva!Poate ar fi fost singura pirtie de nivel european ( conform datelor stiute de subsemnatul!).Din pacate , ca mai toate marile proiecte ,a cazut din cauza unui motiv : ''mie ce-mi iese de aici?''.Boala veche romaneasca....as fi bucuros sa aflu ca e pus pe tapet din nou la CJ Sibiu (unde stiu SIGUR ca s-a aflat!).Ar fi , intradevar, sigura varianta ca Valea Prahovei sa aiba concurenta , in sensul bun al cuvintului! Ca sa va faceti o idee, proiectul de care eu stiu, avea aproximativ 15 km de pirtie ,impartite in 4-6 pirtii ,deservite de doar o SINGURA instalatie de cablu! Adica, Austria mutata la noi!
  Rog pe cei care cunosc amanunte, sa le dezvolte aici! Cine stie, poate punem si o vorba buna..undeva , cindva!Inca un ''amanunt'': va aduceti aminte de ''mita pentru domeniu schiabil Busteni-Azuga, si de numele Ionescu , de acum ceva ani??Se lega tare de Bilea Lac -Sibiu!:

 7. Avatarul lui malutzu
  Din pacate era vorba doar de winter park.

Subiecte similare

 1. Balea

  De john_dude în forumul Informatii Statiuni
  21:46  
  • Raspunsuri: 197
  Ultimul Mesaj
  21:46 28.03.2012
 2. Cazare Balea

  De john_dude în forumul Cazare
  23:37  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  23:37 04.12.2008
 3. Balea 01.03.2007

  De rhadoo în forumul Unde ne dam intalnire
  00:02  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  00:02 29.02.2008
 4. Avalansa la Balea cu victime

  De rares în forumul Stiri
  16:16  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  16:16 19.11.2007


SEO by vBSEO