Like Tree2Likes
 • 2 Post By Axometru

Subiect: Val di Fiemme 1. Avatarul lui ciocan

  Val di Fiemme

  Voi fi in Val di Fiemme (Italia) , incepand cu 17 ian 2009.Poate mai vine cineva , sa ne intalnim, sa mai schimbam o impresie...Sper sa ma dau kilometri pe zi, fara cozi la instalatiile de urcat, fara pietre,iarba ,gheata si gura-casca pe partii

 2. Avatarul lui ciocan

 3. Avatarul lui ciprian
  Voi fi in apropiere, dar pe la sf. lui decembrie, din pacate. Ar fi fost super sa ne intalnim.Oricum, ai sa ai o vacanta de vis , cum de altfel este in orice zona din Dolomiti Superski.
  p.s. nu se pune problema de cozi la instalatii, gheata, pietre, etc......

 4. Avatarul lui ciocan
  unde mergi?Eu sper sa ma duc din nou in ian 2010, tot in Italia.Si cred ca tot acolo, mai greu e sa gasesc inca 2-3 doritori.Aviz amatorilor...

  P.S. Eu sunt ala din primele 2 poze.
  Ultima modificare făcută de ciocan; 15.11.2009 la 19:35.

 5. Avatarul lui ciprian
  Pai eu pe 8 dec 2009 voi fi in Val Gardena , dar trebuie sa merg si pana la San Martino di Castrozza(Passo Rolle), cu niste baieti, si deci voi trece pe langa Val di Fiemme. Iar pe 18 -19 dec. voi sta o saptamana in Plan de Corones, dupa care cred ( in proportie de 75% ca merg in Franta). Pe data de 4 ian 2010 trebuie sa fiu la job.

 6. Avatarul lui ciocan
  vad ca vreo 4 saptamani de schi te asteapta.Am schiat la Passo Rolle ,o zi intreaga.Era si un concurs de SL pentru juniori.Si am schiat si pe langa partie, chiar daca schiurile din dotare nu sunt pentru zapada afanata .E drept ca am fost mai mult pe sub zapada, dar ne-am simtit extraordinar.

 7. Avatarul lui Axometru
  La inceput de februarie o sa fiu la Val di Fiemme pentru prima oara, asa ca as fi recunoscator pentru info in legatura cu zona asta. Care sunt partiile pe care nu am voie sa le ratez? Unde se mananca bine pe partie sau pe langa? Ce e de vizitat in zona? samd.
  Multumesc.
  ATOMIC - WE ARE SKIING

 8. Avatarul lui Axometru
  Ei dupa ce am cerut ceva info despre Val di Fiemme..... si nu am primit m-am gandit sa scriu eu cate ceva despre aceasta zona de ski, mai exact zona Latemar care leaga trei vai intre ele. Pampeago, Obereggen si Predazzo cu un total de vreo 46 km de partii. 46 ? Doar? Ei bine da, doar 46 si nu am regretat deloc faptul ca m-am decis sa incerc si eu pentru prima oara Italia pentru concediu de ski. Latemar e o zona mai linistita mai putin aglomerata si mai putin glamouroasa si poate din cauza asta am apreciat-o atat de mult. Nu este nimic spectaculos, nu sunt partiile acelea lungi de 7, 8 km pana in vale pentru ca aici valea incepe la vreo 1500 m altitudine si merge pana pe la vreo 2300 m, deci iar nimic spectaculos si fara o partie anume pe care neaparat trebuie sa te dai, pentru ca toate partiile merita toata atentia. Toate sunt foarte faine de dat. Gasesti albastre, rosi, negre, albastru spre rosu, rosie cu portiuni de negre, negre negre samd. Chiar de toate, si un funpark mare si diversificat. Lifturiile sunt multe si predomina telescaunele si nu sunt cozi. Nu am stat mai mult de 5 min la vreo coada, asta cand era coada, ca deobicei intrai direct si te asezai pe scaun. Partiile sunt late si bine preparate. Am tot auzit ca in Italia partiile sunt cel mai bine preparate din Europa.... ei n-as spune neaparat asta, dar pot spune ca cel putin dimineata la prima ora erau ca in palma, erau perfecte, dar avand in vedere ca a fost zapada proaspata si nu a fost foarte frig, deci nu inghetau peste noapte, era normal sa fie perfecte, dar pe dupa masa erau un pic sifonate, dar nu era gheata deloc.... poate asta era meritul preparatorilor italieni de care se tot vorbeste. In rest..., restaurantele de pe partie foarte bune, cu mancare buna si cum nu e o zona imensa de ski nici restaurantele nu sunt genul de " impinge tava" imense si mai degraba locuri unde te simti bine, cu atmosfera placuta si mancare foarte buna. Am incercat mai multe si nu pot decat sa le recomand pe toate. In rest, nu pot sa zic dacat ca am fost prima dar nu ultima oara in Italia la ski.
  Aaahh si sa nu va mai povestesc de ziua cand am facut Dolomiti Superski Sella Ronda !!!! Care dupa mine este cel mai deosebit loc de schiat comercial din Europa.... si am vazut cateva, dar despre asta povestesc in alt topic.
  alexadisb and mircea_alx like this.
  ATOMIC - WE ARE SKIINGSEO by vBSEO