1. Avatarul lui andra

  Fagaras - tura de 5 zile (de la V la E)

  (6:06) CFR Brasov – (8:44) Porumbacu Halta (Porumbacul de Jos) – Cabana Negoiu: 6 km DF pana în Porumbacul de Sus, apoi înca 16 km de drum forestier si 1 ½ h pe poteca. Marcaj: triunghi albastru, 7- 8 ore.
  La Cabana Negoiu ramanem peste noapte, iar a 2a zi atacam Vf. Negoiu pe la Piatra Pranzului. Marcaj:triunghi albastru. Durata: 3 ½ h. Apoi coboram prin Strunga Dracului la Lacul + Ref. Caltun unde ne vom petrece cea de a2a noapte.(aprox 2 h, banda rosie).
  Ma gandesc ca sunt sanse mari ca vremea sa nu fie extraordinara si atunci ar fi bine sa nu umblam pe creasta si sa coboram de la Caltun la Cabana Balea unde sa stam peste noapte. A 2a zi sa mergem la Cabana Podragu prin „La trei pasi de moarte”, durata 7 ore.
  De la Cabana Podragu pornim cu rucsac de tura spre Vf Moldoveanu prin Saua Podragului (aprox 1h, marcaj:triunghi rosu, apoi Vf. Vistea Mare (aprox 3h, banda rosie), de aici 15-20 de min pe punct rosu pana pe Vf .Moldoveanu si ne intoracem la Cabana Podragu, de unde a2a zi pornim spre Victoria pe triunghi albastru, aprox 8 ore. Din Vicotoria luam autobuz pana la gara din Ucea si de acolo tren spre Brasov.

  Asta e tura pe care as vrea sa o fac anul acesta! eu dupa 20 august i`m free, se baga careva? daca nu se paote pt 5 zile, facem de 3-4 sau cate zile se poate :P macar un varf sa atacam (Negoiu/Moldoveanu)! Astept doritori
  Ultima modificare făcută de andra; 28.07.2008 la 16:13.

 2. Avatarul lui putzu
  andra. . eu m-as baga . . dar pt 3/4 zile k vine stresiunea de toamna 8-| ca n-am fost prea cuminte anu asta si am ceva restante . . dar . . in mod normal dupa 20 august cred ca mai aduc lume daca vin pentru ca aveam in plan cu ceva prieteni sa dam si noi o tura de fagaras deci . . keep in touch
  GO BIG . . OR GO HOME . .

 3. Avatarul lui john_dude
  ...m-as lipi si eu, mai discutam. E o tura de creasta foarte faina ce propui tu, dar cei ce nu le au cu mersul pe jos nu rezista atat. Directia V-E e cea indicata fara discutie, fiindca o sa ai soarele din spate dupa amiaza. Negoiu merita fara discutie vazut, traseul e mai spectaculos fata de Moldoveanu.

 4. Avatarul lui siminuk
  la naiba cu restantele :-<

 5. Avatarul lui alexoffroad
  @ siminuk : aici vb de munte, nu de scoala ;-)
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 6. Avatarul lui john_dude
  ...restantele te pot incurca pe munte; vorbesc din experienta... Totusi acestea se pot amana mai mult decat o tura pe care ti-o doresti de mult; fiecare dintre noi avem o tinta anume, un varf de atins (si nu ma refer numai la munte). Cateodata (sau de multe ori) trebuie sa renunti la anumite lucruri ptr a le atinge. Asa ca...restantele sa mai astepte...

 7. Avatarul lui andra
  banuiesc ca dupa 10 sept terminati cu restantele.. o tura pe munte de relaxare dupa prea mult invatat, ce ziceti?

 8. Avatarul lui john_dude
  Andra, atata lalaiala si s-a terminat vara; la urma urmei merge si acum insa echipamentul trebuie sa fie mai zdravan (haine, cort,etc).

 9. Avatarul lui andra
  da nu`i stres daca se vrea se poate.. numa sa vad eu cine mai doreste, cine mai pofteste propuneti voi zilele..

 10. Avatarul lui putzu
  eu as vrea daca ma ajuta ala de sus sa le iau pe toate )

  si eu as termina in 11
  Ultima modificare făcută de alexoffroad; 31.08.2008 la 19:16. Motiv: consecutive
  GO BIG . . OR GO HOME . .

 11. Avatarul lui andra
  poi dupa ce temrina lumea cu stresiunea asta probabil dupa 15.. dar no.. doritorii va rog propuneti zilele de mers.. daca nu 5, macar 3 zile (mai puitn we cu 26-28 :-s)

 12. Avatarul lui putzu
  pei daca scap cu bine n-am stres nici pentr 10 zile ) deci :-?? nu m-0as baga la propus zile ca daca din greseala mai belesc unu . . trebuie sa-l dau imediat dupa rezultate
  GO BIG . . OR GO HOME . .

Subiecte similare

 1. Bucegi - tura de 2 zile

  De andra în forumul Tura pe munte
  22:19  
  • Raspunsuri: 6
  Ultimul Mesaj
  22:19 30.07.2008
 2. freeride/heliski pe fagaras-vf. moldoveanu

  De john_dude în forumul Discutii
  23:49  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  23:49 21.01.2008
 3. legaturi de tura

  De bhairava în forumul De Cumparat
  18:47  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  18:47 29.12.2007
 4. Vremea in urmatoarele zile

  De rares în forumul Vreme si Zapada
  20:50  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  20:50 06.12.2007
 5. Zapada de peste un metru si risc de avalanse in Fagaras

  De rares în forumul Stiri
  08:49  
  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  08:49 22.11.2007


SEO by vBSEO