Like Tree4Likes
 • 3 Post By Ghio
 • 1 Post By Posho

Subiect: Tehnica de carving - metode de invatare 1. Lightbulb Tehnica de carving - metode de invatare

  Buna ziua,

  Mentionez ca sunt nou pe acest form si ca mi-am facut cont dupa ce am citit cateva articole foarte bune despre tehnica de ski. Intre timp m-am gandit sa va cer si niste sfaturi legat de imbunatatirea tehnicii de ski.

  Video - Sendvid Video - Sendvid in aceste videoclipuri este prietena mea pe care o invat sa schieze (acum o luna a skiat prima data). Va rog sa imi spuneti care credeti ca ar fi pasii urmatorii pentru imbunatatirea stilului? Orice sfaturi sau critici sunt binevenite

  Eu sunt un schior de nivel avansat doar ca e prima data cand incerc sa invat pe cineva sa schieze pana acum am mai cerut sfaturi de la prieteni schiori sau monitori de ski insa am abservat ca si pe acest forum este o comunitate de skiori priceputi care par sa ajute daca cineva le cere sfatul.

 2. Avatarul lui Ghio
  Spune-i prietenei tale sa faca o separatie intre trenul superior si cel inferior adica fermoarul de la jacketa de ski sa fie in linie cu varful skiului exterior ( acum este undeva intre skiuri sau mai rau pe skiul interior) iar progresul il poti foarte bine vedea in clipul urmator
  https://youtu.be/2Fs2jkOA74o
  Succese!
  DDA, Posho and chiruta.george like this.

 3. Monitorul i-a spus ca deocamdata trenul superior sa ramana intre schiuri ( linia fermoarului) pentru ca trebuie sa stapaneasca aceste miscari de cristiane prin derapaj dintr-o parte in alta a partiei.

 4. Avatarul lui Posho
  Bun, si daca trebuie sa stapineasca "cristiane prin derapaj" (care mai precis? Sint destul de multe feluri) atunci de ce nu-i spune sa stea cu claparii apropiati, prietenei tale i-ar fi mult mai usor sa le invete asa. Pentru cristiane prietena ta trebuie sa inceapa in primul rind sa-si miste corpul pe verticala, orice cristiana incepe cu asta fie ca e o genuflexiune fie ca e o absorbtie.
  Inca: necazul cel mare la incepatori e dat de teama de viteza urmarea fiind ca vireaza cum pot/cum le iese si ajung sa parcurga linii cvasi orizontale intre viraje, prin urmare virajele lor au deseori unghiuri care tind spre 180 de grade si atunci se refugiaza natural virajul acela pivotat (de subzistenta) atit de bine descris in film. E o cale si asta, cred ca am trecut toti pe ea insa in opinia mea astazi cu materialele de azi si pe pirtiile de incepatori de azi trebuie evitata la orice cost si corectata imediat de monitor.
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 5. Avatarul lui Dragonfire
  Posho...nu-mi da asta cu 180 de grade, sigur e asa ? Ma tot uit la cercu' trigonometric si nu mai stiu cum sa-l invart...
  Guilty for loving snow..

 6. Avatarul lui Posho
  Am exagerat putin dar daca cobori taind pirtia la orizontala (perpendicular pe linia de cea mai mare panta) stinga dreapta faci viraje care tind spre 180 de grade.
  Dragonfire likes this.
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 7. Avatarul lui Dragonfire
  Am inteles ! Cum ar fi cotita de doua ori consecutiva la stanga sau la dreapta
  Guilty for loving snow..

Subiecte similare

 1. Carving

  De blockrockin în forumul Discutii
  22:33  
  • Raspunsuri: 621
  Ultimul Mesaj
  22:33 15.03.2019
 2. Carving

  De rares în forumul Tehnica Schi
  23:27  
  • Raspunsuri: 81
  Ultimul Mesaj
  23:27 20.02.2017
 3. Powder & Carving

  De Fox în forumul Discutii
  21:04  
  • Raspunsuri: 8
  Ultimul Mesaj
  21:04 07.02.2011
 4. Tehnica de schi carving

  De rares în forumul Discutii
  11:34  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  11:34 30.01.2008

Etichete pentru acest subiectSEO by vBSEO