SC Itinerar fără limite SRL organizează cursuri de schi alpin, schi de tură și escaladă pe gheață, atât în țară, cât și în străinătate, la cererea clienților, cu instructori ce au un bogat palmares sportiv în domeniul schiului de tură, schiului alpin și alpinismului dar și în salvare montană, atât la nivel național, cât și internațional.
Pentru școala de schi alpin tariful este de 45 de lei/oră, iar închirierea echipamentului este de 30 de lei/persoană/zi. La schiul de tură, tariful este de 100 de lei/zi/persoană, iar închirierea echipamentului de schi de tură (piei de focă, clăpari de tură și schiuri de tură) costă 35de lei/persoană/zi.
La escaladă pe gheață, echipamentul tehnic de închiriat (colțari, bocanci de tură, piolet de gheață, ciocan de gheață, cască, ham libero, carabiniere, grigri și coardă) va fi la tariful de 50 de lei/zi/persoană. Cursul pentru escaladă pe gheață este de 100 de lei/zi/persoana.
Grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de cazare gratuita o noapte la cabana firmei, care este situata la poalele Retezatului, la Campu lui Neag, in jud. Hunedoara.
Relatii la telefon: 0720015646 sau 0769068103.sau mail .sandasorin@yahoo.com
Itinerar Fara Limite_Alpinism_Canioning_Drumetie_Escalada gheata_Mountain Bike_Rafting_Ski Alpin_Ski Tura_Speologie_Tabere_Vacante si excursii