Revenirea schioarei Caroline Lalive s-a terminat saptamana trecuta din cauza unei accidentari la genunchi in timpul unui antrenament la Pitztal, Austria.

Lalive in varsta de 28 de ani a muncit enorm pentru a reveni pe partie dupa ce accidentarea din anul 2006 a facut-o sa piarda un sezon si jumatate.Accidentarea a survenit mati 16 octombrie in timpul unui antrenament. Schioarea a fost transportata de urgenta cu elicopterul la clinica Stadman-Hawkins din Vail unde a primit ingrijiri. Conform directorului medical al US SKI TEAM, Richard Quincy, Lalive a suferit o operatie la genunchiul drept pe data de 23 octombrie. Din pacate ea va pierde acest sezon.

"Ne pare foarte rau pentru Caroline care a muncit din greu pentru sezonul care urmeaza. Era in forma de top. Este o schioare foarte buna si speram ca va reveni la anul." a marturisit Jesse Hunt, US SKI TEAM director sectia alpin.

Caroline Lalive ( dreapta )

Lalive a fost convocata de 3 ori in lotul olimpic al Statelor Unite ale Americii, si in 5 echipe pentru Cupa Mondiala reprezentand aceeasi tara. Fosta campioana mondiala la juniori are la activ 5 podiumuri in Cupa Mondiala la 3 discipline diferite in cei 11 ani de cand concureaza alaturi de US SKI TEAM.

Caroline a pierdut ultima jumatate a sezonului 05-06 si tot sezonul 06-07 din cauza unei accidentari la genunchiul stang suferite exact in ziua cand a primit convocarea la a 3-a olimpiada.

Lalive, la 28 de ani, este cea mai in varsta componenta a echipei de femei de schi a Statelor Unite ale Americii. Este colega cu bine cunoscutele Julia Mancuso si Lindsey Kildow.

Sursa : SkiPressWorld.com
Poze: Usskiteam.com