1. Avatarul lui rares

  Se desfiinteaza Federatia Germana de Schi ?
  "Viitorul Federatiei Germane de Schi (FGS) este incert, din cauza unui litigiu cu compania de televiziune RTL" a declarat Alphons Hermann ( presedintele federatiei). In momentul de fata RTL detine drepturile pentru difuzarea evenimentelor care se desfasoara sub organizarea FGS.
  Hoermann a spus ca FGS a inaintat un ultimatum catre RTL in care este mentionat ca au la dispozitie 4 saptamani pentru a accepta noul contract semnat intre FGS si compania Infront prin care compania mentionata va prelua drepturile de difuzare a evenimentelor.

  "Din cauza lipsei de fonduri FGS a fost nevoita sa sisteze cantonamentele sportivilor, si tot din cauza acestui blocaj se pune chiar si problema incapacitatii de functionare a FGS" a declarat Hoermann.

  RTL insista asupra faptului ca poate face apel la anumite cauze din contractul inca valabil prin care ar putea anula noul contract dintre FGS si Infront, astfel revenindu-le inapoi drepturile de difuzare.

  Germania este una dintre tarile cu o echipa puternica in Cupa Mondiala. A avut numeroase succese anii trecuti, iar acum creste o echipa tanara.

  sursa: skimag

 2. Avatarul lui danimur
  Nu prea cred orice problemă de acest fel are o cale de rezolvare.SEO by vBSEO