1. Avatarul lui popika

  White Evenings - Sezonul II

  Probabil intr-o seara fara program, vine cuiva ideea: ce-ar fi daca ne-am strange intr-un bar, sa bem o bere cu alti prieteni si sa cascam ochii la o pelicula in care este multa multa zapada, rideri cu schiuri late, jumpuri, pillows si alte nebunii? Hai sa o facem! Asa a iesit la iveala White Evenings de care speram ca va aduceti aminte.

  Ce ne zic organizatorii?
  Concret:

  In barul The legend, strada Coltei nr 50 (atmosfera misto, muzica asemenea, detalii aici) vom avea in fiecare joi de la ora 20 intilniri tovarasesti. Vor fi acolo baieti si fete care stiu cu ce sa maninca sporturile astea si care nu-s cu nasul pe sus. So, daca nu stii ce dimensiune de placa sau schiuri sa iti iei si nu ai idee la ce-i bun rocker-ul, daca vrei o idee despre unde te poti da ieftin si bine, daca vrei sa afli secretele toate si vrei sa vezi filme fantastice, tine minte trei cuvinte - LEGEND, JOI, 8PM.

  Joia asta in cadrul seriei White Evenings din Legend vom avea o proiectie cu si despre snowboard.

  Black Winter e un film despre care ar fi suficient sa spunem ca este facut de Standard Films, care anul trecut ne-a adus Aesthetica.  Cred eu ca Black Winter chiar ar putea fi pe gustul tuturor - un mix greu de realizat intre multe cadre de jibbing si la fel de multe de freeride (sau mai bine zis backcountry freestyle). Si ce cadre… plus alte cateva.

  Aruncati un ochi pe secventele de mai jos si ne vedem la berica si film!

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 2. Avatarul lui rossi
  de unde as putea sa fac rost de filmu asta? un torent ceva?
  rossi

Subiecte similare

 1. White Line - Made in Romania

  De popika în forumul Stiri
  01:51  
  • Raspunsuri: 13
  Ultimul Mesaj
  01:51 12.11.2009


SEO by vBSEO