In trecut, au urcat pe scena intenationala in lumina reflectoarelor si in atentia tuturor clientilor cativa din cei mai mari producatori ca Rossignol si Atomic, care au anuntat ca isi cheama clientii la service din diverse motive.

Intra pe scena Salomon. Anul asta am stat cu ochii pe siteul Salomon, ne-a atras atentia si faptul ca lucrurile de la Salomon Romania par sa se schimbe ...in bine....Aceste fiind spuse, am zis ca merita sa lasam un procent din atentia noastra distributiva asupra producatorului Salomon. Pai uite ca asa mai afla omul una sau alta. Nu este o noutate, insa ne-am gandit ca fiind o comunitate de pasionati si iubitori de zapada, merita sa fim tinuti la curent atat cu lucrurile pozitive cat si cu cele negative si neutre. In concluzie Salomon isi cheama si ei clientii la service, asa cum facea odata si Mercedes (ca tot comparam atat industria auto cu cea a schiului). De ce? Pai simplu. Au constatat ca o serie de legaturi (diferite modele) de productie iulie 2008 - octombrie 2008, au ceva probleme si anume ca nu asigura pe deplin claparul in legatura frontala. Acest lucru nu poate decat sa ingrijoreze producatorul care isi face probleme pentru clientul Salomon caruia ii poate sari claparul din legatura cand se asteapta mai putin.

Voluntary recall by Salomon

Nu stim cum sta treaba cu acest aspect la Salomon Romania, dar daca va numarati printre clientii Salomon, cu mentiunea "clientii nu trebuie sa demonteze legaturile", va sugeram sa verificati daca legaturile voastre se afla pe lista de WANTED si apoi sa luati legatura cu importatorul Salomon pentru a afla cum se poate rezolva situatia.

Echipa Skivirus.com

Sursa: SALOMON SPORTS : Ski, Snowboard, Nordic, Running, Trail, Kid, Man and Women's sport clothing