Ziceam ca in fiecare miercuri Shred si prietenii lui, ne antreneaza la voie buna cu berica, lume, FILM, tombole si party.


Dam cuvantul celor de la Shred, dupa care il luam inapoi:
"Saptamana aceasta este una speciala pentru seria de petreceri "ride, die or party" deoarece nu va avea loc o simpla proiectie ci premiera oficiala a filmului Let's go get lost, in Romania ( vezi site-ul isenseven). Magazinul Funride vine la suport impreuna cu brandurile pe care le reprezinta, deci asteptativa la mai mult echipament ca niciodata, la o prezentare interesanta a noilor tehnologii Apo si ca de obicei la premii si multa multa distractie. Bonus, derdelus ne aduce un film bun de ski ca nu cumva sa ai vreun motiv sa lipsesti de la clubul de pe Smardan nr.30 ( Goblin, doooh)."


Am luat cuvantul inapoi si concluzionam!
Da! Este din nou miercuri si de data asta in Goblin vom putea viziona doua scurte lung-metraje unul se snow si unul de ski, propus de prietenii de pe Derdelus.ro. Vin sa prezinte echipamente cei de la magazinul FunRide. Asa ca nu uitati sa calcati in ceva maro sa aveti noroc la tombole si in rest nu ramane decat sa ne sincronizam ceasurile ptr 2000 si GPSurile ptr Club Goblin!

See you @ Goblin!
Echipa SKIVIRUS.com