1. Avatarul lui dragacatalin

  Primăria Predeal va investi 17 mil. lei

  Primăria Predeal vrea să aloce peste 17 milioane de lei, fără TVA, pentru amenajarea pârtiilor de schi din stațiune, astfel încât acestea să îndeplinească standardele internaționale necesare organizării Festivalului Olimpic pentru Tineretul European din 2013.

  "Este vorba despre îmbunătățirea unei suprafețe de peste 22 de hectare de pârtie, pe care se vor desfășura competițiile la Festivalul Olimpic . Organizarea unui astfel de eveniment cere îndeplinirea anumitor standarde internaționale, printre care dotarea cu sisteme de avertizare și informare sau creșterea gradului de siguranță a pârtiilor. Totodată, vor trebui efectuate drenuri pentru a împiedica apariția formațiunilor de gheață și amenajate locuri de belvedere", a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX, Radu Constantin, inspector la primăria Predeal .

  El a adăugat că valoarea estimativă a proiectului este de 17,09 milioane lei, fără TVA, iar perioada de execuție a lucrărilor este de doi ani.

  "Lucrările se vor derula pe o perioadă de doi ani, însă acestea vor fi făcute periodic pentru că vremea nu ne permite să lucrăm tot timpul anului, și vor fi dura practic circa șapte luni", a spus Constantin.

  Primăria va organiza, în iulie, o licitație pentru a desemna firma care se va ocupa de proiect.

  Investitorii interesați trebuie să depună o garanție de participare de 300.000 de lei și o garanție de bună execuție de 7% din valoarea contractului, se arată într-un anunț al primăriei Predeal.

  Totodată, firmele vor trebui să demonstreze că în ultimii trei ani au obținut profit și că au înregistrat o cifră de afaceri de minim 35 milioane de lei.

  Potrivit anunțului de licitație, câștigătorul se va ocupa de reactualizarea proiectului tehnic și de lucrările de execuție.

  Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 iulie.

  Finanțarea proiectului se va face, în principal, prin fonduri locale și de la bugetul Ministerului Turismului.

  Ediția de iarnă a Festivalului Olimpic pentru Tineretul European din 2013, competiție care se desfășoară o dată la doi ani, va fi organizată, în perioada 16 - 23 februarie 2013, pe Valea Prahovei și în zona Brașov - Râșnov.

  Brașovul va găzdui sporturile pe gheață, probele de sărituri cu schiurile se vor desfășura la Râșnov, iar competițiile de schi alpin și snowboard vor avea loc la Sinaia. Totodată, la Predeal va fi amenajat satul olimpic, iar centrul media va fi la Sinaia.

  Conform estimărilor autorităților, organizarea festivalului va costa 83 de milioane de euro.


  sursa: Mediafax
  When Chuck Norris skis trees get out of his way.

 2. nu ne ramane decat sa speram ca vor face ceva bun
  who dares wins !

 3. Avatarul lui john_dude
  ...pai chiar ar trebui sa faca, altfel ne facem de ras; ah, ma rog, nu cred ca le-ar pasa prea mult, insa totusi cred si sper ca autoritatile vor da dovada de seriozitate. Noroc bun!

 4. Predealul ca Predealul, dar ati vazut stirea ca nu stiu ce investitiri vor sa faca un centru pentru sporturi de iarna - acoperit- linga Bucuresti ce spuneti?
  who dares wins !

 5. Avatarul lui Dex
  Citat Postat în original de buzasparta Vezi post
  Predealul ca Predealul, dar ati vazut stirea ca nu stiu ce investitiri vor sa faca un centru pentru sporturi de iarna - acoperit- linga Bucuresti ce spuneti?
  Eu cred ca e doar o petarda...
  Romania a mai vazut o tzeapa d-asta, si s-a numit Dracula Park, tzeapa ce a avut girul MTS si a lui Spagaton cum s-a mai scris prin presa la acea vreme.
  O investitie d-aia o faci in zone cu turism zdravan, nu la Snagov...
  Cifrele cu cati turisti viziteaza anual Bucurestiul si cu cati turisti viziteaza anual Parisul, Londra, N.Y. L.A. Las Vegas, etc sunt de ajuns...Basca puterea de cumparare...La noi oamenii se planga ca ii costa 30 euro skipass-ul la Sinaia, pe zi si altii merg in Austria sau Bulgaria de cel putin 2-3 ani, nu vad sa se inghesuie masinile sa schieze lumea la acel proiect SF 365 zile/an...Ai costuri operationale f. mari, putere de cumparare redusa si piata tinta mica.
  Eu as avea incredere insa intr-un proiect Disneyland mai mic...
  Powder to the people!

 6. Hahahahahaha
  Centru sporturi de iarna acoperit la Snagov. Ce gluma buna, a ajuns si Bucurestiul un fel de Dubai sa gasim pista de schi acoperita )))))))

 7. pai ce nu sint case mai scumpe ca in dubai? fac ei si centru sau poate ca nu ca e cu multa munca.
  who dares wins !

Subiecte similare

 1. Predeal

  De popika în forumul Informatii Statiuni
  19:51  
  • Raspunsuri: 562
  Ultimul Mesaj
  19:51 21.02.2016
 2. Predeal

  De anubiss în forumul Cazare
  17:07  
  • Raspunsuri: 11
  Ultimul Mesaj
  17:07 21.12.2009
 3. cazare predeal?

  De mihaelas în forumul Cazare
  21:37  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  21:37 28.02.2009
 4. Predeal 8.01 - 11.01

  De adibandi în forumul Unde ne dam intalnire
  14:32  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  14:32 05.01.2009
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  22:56 20.12.2007


SEO by vBSEO