Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului din Brașov lansează, la Târgul de Turism de la Berlin, noul brand turistic al județului, care va fi "be.live it", a anunțat miercuri Ministerul Turismului.

Noua identitate verbală a județului este concepută în engleză, adresându-se audienței internaționale, și transmite două concepte principale, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.
În primul rând, sloganul vizează "o atitudine esențială, prin folosirea verbului «a fi» (to be), completată de dimensiunea interactivă a sintagmei «live it»", explică reprezentanții ministerului.

Inițiativa în domeniul promovării va completa proiectele de dezvoltare a infrastructurii turistice începute în județ.
Printre acestea se numără refacerea zidurilor vechii cetăți a Brașovului, dezvoltarea domeniului schiabil de la Râșnov, Predeal și Poiana Brașov, reabilitarea cetăților istorice Făgăraș, Râșnov și Rupea, dezvoltarea rezervației de zimbri de la Vama Buzăului și reintroducerea trenului de epocă pe traseul Brașov-Zărnești.

Târgul Internațional de Turism de la Berlin, cea mai mare manifestare de profil din lume, cu un număr de 11.100 de expozanți din peste 180 de țări, se desfășoară în perioada 11-15 martie.


sursa: MEDIAFAX - Stiri - mediafax.ro - stiri de ultima ora, revista presei, news