1. Avatarul lui rares

  Dumul pana la Cota 1400 inchis

  Reprezentantii Politiei Comunitare Sinaia au pus in aplicare ordinul primarului orasului de a bloca accesul turistilor cu masini pe drumul spre Cota 1400.

  Automobilistii spun ca masura de blocare a drumului este un abuz, deoarece carosabilul nu era ieri acoperit cu zapada si il acuza pe primar ca vrea de fapt sa rentabilizeze, pe buzunarele lor, telegondola recent inaugurata, instalatie aflata sub tutela consiliului local.

  Intre timp, primarul a revenit asupra masurii, dar a promis turistilor conducatori auto ca, incepand cu 2008, va institui o taxa pe acest drum. Soferii au spus ca au ramas surprinsi sa vada drumul blocat de politistii comunitari. „Ce ma obliga pe mine cum sa urc la Cota 1400. Eu vreau sa urc cu masina, ca de-aia am venit la munte”, spune indignat Alexandru Teodor, turist din Craiova.

  In replica, primarul din Sinaia sustine ca atunci cand a decis aceasta masura s-a gandit doar la binele soferilor. „Am luat aceasta decizie temporara din cauza ghetii de pe drumul care face legatura cu Cota 1400, pentru a preveni ambuteiajele din trafic”, a declarat Vlad Oprea. Verificat, drumul in cauza s-a dovedit ieri a fi practicabil. Pana la o noua decizie a Primariei Sinaia, un fapt este cert: incepand de astazi, turistii conducatori auto au din nou acces pe drumul dintre statiune si Cota 1400.


  sursa: evz.ro

 2. care mai e rostul drumului (pe care oricum se platesc taxe) daca tot il inchidem? acum 3 zile masinile care creau ambuteiaje erau (ca sa vezi) tocmai cele ale politiei comunitare, care derapau si trebuiau impinse... ceilalti soferi aveau lanturi sau anvelope de iarna... :|
  azuga e un fel de solden, doar ca are numai 5 litere

Subiecte similare

 1. Drum DN 17 Rodna - Carlibaba inchis

  De rares în forumul Stiri
  00:39  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  00:39 18.11.2007
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  10:09 14.11.2007


SEO by vBSEO