Like Tree4Likes
 • 1 Post By Dragonfire
 • 2 Post By expeditor
 • 1 Post By Dragonfire

Subiect: Sezon incheiat prematur 1. Avatarul lui expeditor

  Sezon incheiat prematur

  Din pacate sezonul s-a incheiat prematur pentru mine,si intr-un mod urit: fractura subtrohanteriana femur drept cu dislocare de sold.
  24 ianuarie,Pirtia Toplita, ora 10(teleschiul era in proba inainte de deschidere), pirtia perfecta, minus 15 grC,APROAPE nimeni pe pirtie...adica eu plus juniorul,pe urmele mele, ne era deajuns 1/10 din latimea pirtiei, plus un alt matinal caruia nu i-a fost de ajuns nici cele 9/10 din latimea pirtiei , nici adrenalina unei coboriri normale...a ales una tip ,,glont'' (e si aici un virusat care are aceasta boala...);in incercarea de a evita ,,glontul'' care era la 0.5 m de mine, am fortat canturile stinga/dreapta, a urmat o aruncare peste cap, plus inca una ,revenire pe sol/zapada...gata;ma opresc,ma uit in sus, schiurile sunt la 5 m in deal de mine perfect paralele si drepte; misc o maina, a doua, un picior in clapar, al doilea idem,doar in soldul drept simpt o gaura.Restul stiti : akia, salvarea, raze spital, rerutare la Tg Mures (norocul meu!), spital, sala operatie, 2 tije, 4 suruburi, un cerc...chestii din astea metalice, sa te poata nimeri fulgerul vara!
  Urmeaza citeva luni de mers in cadru, cirje, recuperare si ce-o mai fi...si pentru ce?pentru adrenalina unui ,,coboritor'' pur singe pe o pirtie de amatori.
  Asa, ca cireasa de pe tort:astazi trebuia sa plec in saptamina de vacanta din Austria....am fost deja via Tg Mures Hospital!
  P.S. Degetele la maini is bune, asa ca voi mai comenta pe aici!

 2. Avatarul lui Draga Ralu
  Foarte, foarte neplăcut Şi frustrant.
  Mi-ar plăcea să cred că vom aduce cultura schiului şi acestor gloanţe de pe pârtie...

  Însănătoşire grabnică şi cât mai uşoară!
  Let's eat grandpa!
  Let's eat, grandpa!

  Punctuation can save a person's life

 3. Avatarul lui Posho
  Oh, Doamne! Imi pare tare rau. Insanatosire grabnica, domnule, vom bombani impreuna pe-aci si facem concurs care recupereaza mai repede, da?
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 4. Avatarul lui Dragonfire
  Oh man,..tzz tzz tzzz...urat aranjament astral. Acum trebuie sa-i dai la greu cu calciu si toate vitaminele alea, si munca la greu cu recuperarea..Fruntea sus, viata e frumoasa si dupa, ca sa zic oleac' din propria-mi experienta. Lu' coboratoru' ala nu i-a luat nimeni permisul ? Macar chiar stia pe schiuri, sau ... asta era tot ce stie ? Si, ca sa ma dumiresc mai bine, avea bete sau..sa nu zici ca e virusatul ala de da numa' drept si fara bete..? Ca-l penalizam imediat !
  Guilty for loving snow..

 5. Avatarul lui Dragonfire
  Ia zi nene Expeditorule, cum merge treaba ?
  Posho likes this.
  Guilty for loving snow..

 6. Avatarul lui expeditor
  Pan Dragon, cumva cumva mere!Multam de intrebare...
  Da' sti bine cum ie: tare incet si tare greu , cind esti obisnuit sa te dai pe de toate!Chiar saptamina asta trecui de la cadre la bete, si poate poate la cealalta luna noua, 'oi trece la baston. Inca nu pot spune unde voi ajunge, si mai ales cind, da' speranta moare ultima.
  De-aia nici nu ma grabi sa dau doagele....facui cu ele doar UNA ZI! Noi, tipla! Inca ma gindesc sa fac freunu de peaci fericit, cu doage noi...da' mai stau nitel, ca poate ajung in next sezon sa le tocesc oleaca canturile. Daca nu si nu, se va face unu cu skiele, ca e pacat de ele sa imbatrineasca geaba!Is 2015-2016, trebe sa faca si ele ceva studiu anu asta...da' mai vedem spre toamna.Pin' la apa inghetata trec vara asta pe la apa calda si sarata, cica face bien la oase si zgirciuri batrine (pardon, adulte!).
  Posho and Dragonfire like this.

 7. Avatarul lui Dragonfire
  Neahhh, io nu as da schiele mele dragi altuia...m-as da peste cap si tot le-as calari.. Asa ca nici nu-ti mai fa ganduri d-astea, cand va veni lunga, geroasa si manoasa iarna sa fii gata de stat pe ele. Incearca orice pana atunci, masaje cu biocurenti, namol ca oricum trebuie sa ne obisnuim, ... sau si mai bine, vro' caprioara de 18 primaveri..? eeee....sigur ajuta ! Zgirciuri? Zici ca-s d-alea de pantera..
  expeditor likes this.
  Guilty for loving snow..

Subiecte similare

 1. Un sezon frumos!

  De TonicaNY în forumul Prezentare
  12:26  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  12:26 06.01.2014
 2. Schiuri de sfarsit de sezon.

  De uomu în forumul Discutii echipament schi
  19:27  
  • Raspunsuri: 14
  Ultimul Mesaj
  19:27 14.02.2011
 3. Article: Inceput de sezon la Cavnic

  De rares în forumul vBCms Comments
  09:41  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  09:41 07.12.2010
 4. Trip report - Sezon 2008

  De Mal în forumul Discutii
  11:46  
  • Raspunsuri: 15
  Ultimul Mesaj
  11:46 03.12.2008
 5. Noul sezon de ski

  De LeGo1aS în forumul Tehnica Schi
  15:16  
  • Raspunsuri: 18
  Ultimul Mesaj
  15:16 22.11.2008


SEO by vBSEO