Like Tree6Likes
 • 6 Post By prislea

Subiect: Skivirusat Arad 1. Avatarul lui prislea

  Skivirusat Arad

  Salutari tuturor,

  Eu sunt Serban din Arad si am 41 de ani. Pasionat de schi de cativa ani, m-am virusat intai eu si apoi mi-am virusat si familia asa ca suntem toti pe schiuri. Am progresat mult in ultimul an dar nu ma consider inca un avansat. Ma dau doar pe partii amenajate desi tare mi-ar place un curs de off-piste/avalansa.

  Stiu de voi de cativa ani dar va urmaresc mai indeaproape de sezonul trecut. Ma si gandesc ca mi-ar placea sa particip la una din iesirile voastre, o sa vedem - la mine mai complicat cu micutii.

  Asadar, va salut si sper sa avem anul asta un sezon de ski cu multa zapada.
  Am zis!
  DDA, Posho, Draga Ralu and 3 others like this.

 2. Avatarul lui Axometru
  Bine ai venit printre noi. Cu siguranta gasestu aici cativa care te pot invata ceva offpiste. Micutii nu sunt un impediment sa participi la iesiri. Din contra sunt doriti si poate anul acesta organizam iesiri chiar cu cei mici. De ce nu. A mea micuta abia asteapta zapada. Si eu de altfel.
  ATOMIC - WE ARE SKIING

 3. Avatarul lui Posho
  Bine-ai venit, Serban.
  Sintem cumva in aceeasi situatie: in sezonul asta ma voi ocupa si eu de baiatul unei bune prietene asa ca avem de invatat de la cei care au mers cu copiii la schi/munte. Du-i si-ti vor multumi si acum dar si peste ani.
  Eu o sa-l echipez pe asta micu' (11 ani) si apoi o sa-l vad pe pirtie (a pus schiurile in picioare anul trecut si i-a placut). O sa fac eu ce-l pot invata si-l voi da si pe mina unui monitor.
  Mie imi va fi mult mai usor daca se nimereste si Foxu' cu copiii pe-acolo...
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 4. Avatarul lui prislea
  Va salut si va multumesc mult pentru primire. Poate m-am exprimat putin confuz - desigur ca vreau sa duc micutii la ski, am fost si anul trecut Straja/Muntele Mic/Sureanu si cei mici au fost tare incantati. Sunt chiar hotarat sa iesim cat putem demult, chiar si iesiri de weekend... ar fi Arieseni aproape de noi pentru asta. M-am referit de fapt la perioada, s-ar putea sa nu avem noi liber, sau copii vacanta, atunci cand faceti voi iesirile. Noi avem doua fete: 7 si 5 ani. Cea mare a avut anul trecut parte de monitor si pot sa zic ca se tine bine pe skiuri. Am fost chiar uimit sa o vad ca se tine dupa mine pe partie in conditii lejere. Ma gandesc sa o trimit si prin tabere de ski... sunt unii pe aici prin Arad si Timisoara care organizeaza pentru copii. De-abia asteptam si noi iarna si zapada!

Subiecte similare

 1. e cineva din arad pe aici in afara de mine :D ???

  De goguseanu în forumul Unde ne dam intalnire
  22:13  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  22:13 19.11.2014
 2. Salutari din Arad

  De realmode în forumul Prezentare
  22:25  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  22:25 12.01.2014
 3. Salutare de la Arad

  De Lexovic în forumul Prezentare
  21:34  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  21:34 22.12.2010


SEO by vBSEO