Like Tree26Likes
 • 12 Post By Posho
 • 3 Post By bobu
 • 1 Post By alexoffroad
 • 1 Post By scorpisor
 • 1 Post By Meserias
 • 3 Post By alexoffroad
 • 1 Post By Emma
 • 1 Post By 100rt
 • 3 Post By Draga Ralu

Subiect: Despre undele boarderite si politica lor 1. Avatarul lui Posho

  Despre undele boarderite si politica lor

  Categorii de boarderite si politica lor - propunere de marketing electoral prezentata la Congresul mondial al lunaticilor, de catre viitorul Presedintele mondial al PP-DD SA, Sucursala Bani sa iasa.

  Din cele mai vechi timpuri femeia a fost fascinatia, sucul/juice-ul/zestul/mobilul/subtilul/cadrilul si patrunjelul vietii. In schita noastra care nu se doreste a fi completa ne vom concentra asupra unui segment din electorat care este ignorat de celelalte partide. Femeia romanca boarderita. Vom schita si modalitati de a o atrage in rindurile partidului nostru.

  - boarderita competenta poate fi definita ca o fata care si-a fixat deschiderea picioarelor. De regula voteaza libertin-liberal in conditiile in care unghiul femural este cel dorit de ea. Propun sa n-o atragem pentru ca noi avem o atitudine conservatoare, cu hrean in saramura.

  - boarderita frunza este acea fata care coboara direct din Eva. Intre timp frunza a capatat alte nuante, de la galbui Rivanol la verde crud si roz si Ambipur samd. Pentru scopurile partidului nostru ne oprim la nuanta aceea vinata cu facalet si sudalme. Vineteala se datoreaza in principal cazaturilor in c...occis. Sudalmele provin de regula de la schiorii de pe aceeasi pirtie. Voteaza liberschimbist. Aceasta femeie este atrasa de sarpe. Ce-a iesit de vede de la Facere incoace. Telul ei este sa care jos toata zapada din virful pirtiei.

  - boarderita fluture. Asta iti flutura pe schiuri niste urme de cant de nu te vezi si pe la nas niste brate tragind clopote in cautarea echilibrului pierdut. In general e insotita de unul care n-a votat inca, deci ambii pot fi mistificati catre sectia junete bezmetica a partidului nostru.

  - boarderita europeana. Specimen dificil, cu experienta, uneori cu stil, deseori doar cu aere. Si sot care si-o permite. PP-DD SA nu-si ingaduie asemenea membre, sint prea costisitoare.

  - boarderita lucratoare. Domeniu alimentar sau servicii. Studii "confidentiale". Cu mare probabilitate vinzatoare sau frizerita. Nucleul dur al partidului nostru. Guresa, obraznica si agramata. Voteaza pe oricine ii da senzatia ca e ceva de capul ei. Deci in programul nostru electoral vom promite ski-pass-uri gratuite. Si bla-bla cit cuprinde.

  - boarderita nevasta de boarder. Asta e o femeie care a cistigat definitiv in cuplu si poate sa faca absolut orice-si doreste. Pina si sa interzica schiatul in familie. Visul ei e soacra freeride condimentat cu umilirea oricarui aflator pe doua doage. Se recomanda prudenta, poate fi o excelenta agitatoare, dar la fel de usor cum ne-a aratat fata ne poate intoarce c...occisul.

  - boarderita cool. Asta are ochelari oglinda si o constitutie ..., mama, ce constitutie i se ghiceste sub pantalonii aia mult prea largi. Pe fese largi, vibratiile ei, pantalonii... Ce-o fi cul in a arata tot timpul ca si cind ai fi facut pe tine... Element in aparenta frigid, atras de factorul cul de pe pirtie. Daca e "cul de sac" isi pierde interesul. Daca gaseste vreun cul mai acatarii reactioneaza foliculinic asezindu-se in cul in mijlocul pirtiei si conversindu-se la telefon. Cu el. Apoi calca pe schiurile oricui spre a fi linga culul vizat. Spre a se aseza apoi ambii pe cul, cul linga cul, tot pe mijlocul pirtiei, tot pentru a se conversa GSM cu singurul rezultat al racirii cululilor. Deci culul e esential in atragerea ei catre partidul nostru. Alte boarderite isi musca buzele, boarderii devin brusc unidirectional interesati, schiorii sint dezarmati in imaginatia lor. Asadar va vota dreapta, nu ne bagam ca noi cu dreapta muncim in pantaloni.

  - boarderita glossy. Asta e aia care boardereste si "se da" in jurul si prin Mall-uri, fiind in continua cautare de peste. Vreun salau mai bine garnisit. Nu e atit de scumpa pe cit si-ar dori. Placa cu cristale Swarowski si intarsii din canin de tigru siberian e alegerea ei. Se gaseste pe la stirile mondene si in reviste stupide precum si in masini cu PSM. (Nu, asta nu e vreun nou sindrom premenstrual, e doar Porsche Stability Management). E intotdeauna de vinzare pentru cel mai burton dintre ofertanti.

  - boarderita horoscopista. Nu se va da decit cu cei (si celor) recomandati de horoscopista de serviciu. Daca doreste sa se dea horoscopist financiar, adica n-are bani de cablu, va urmari cu atentie compatibilitatea financiara. Daca doreste sa se simta bine va cauta compatibilitatea emotionala ignorind-o pe cea tehnica, fireste. Daca ziua va fi nereusita e doar din cauza ca Jupiter era nervos, Saturn lua bataie de la Marte, Uranus pur si simplu nu statea unde trebuie, Venus era la ciclu iar ursitoarele isi declinasera orice competenta. Este un element care poate fi atras cu usurinta prin programele partidului nostru de “Iliuta-numerologie”, astrologie mistic-galactica, autocunoastere cuantica, dezvoltare personala reiki, intuitie Heisenberg, fabulatie relativista sau pur si simplu, "ce bine bat eu cimpii pe orice tema mi-e straina".

  - boarderita multinationala. Asta e zob. Terminata. Praf. Psefitica. Nu-i arata un monitor ca se va apuca sa faca rapoarte, sa citeasca deadline-uri, sa-si programeze meeting-uri, sa faca task-uri si sa se-nfiga in primul brad pentru ca a uitat sa canteze pentru ca si-a adus aminte de targetul pe luna asta. Nu-i arata cumva un fisier ca ti-l va umple. Nu are idee cu ce, ideea e sa dea rapoarte. Specimen aiurit-pragmatic, e un excelent orator pe tema indeplinirii scopurilor altora.

  - boarderita Mallarme. Specimen poetic obscur, floral, continuu alarmata. Atrasa prin antiteza romantica de specimene grobe cu tenta cazona, baietasi impersonind duritatea cavaleriei, sub armura carora sa brodeze ea vibratii eterice. Partidul nostru o va atrage prin mobilizarea sectiei “Fatacarte” nou infiintate.

  - boarderita hipster. Element cominutiv prin definitie. Se imparte la cite parti e nevoie si-or mai avea si-or mai putea si-or rezista. Unii o descriu ca pe o zaluda, altii ca pe o fata de gasca, iar altii ca pe o nimfomana. Se valideaza ca membru de baza in lungile sesiuni de noapte ale partidului nostru, OTV.
  expeditor, bobu, wolferl and 9 others like this.
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 2. Avatarul lui bobu
  Pfuai,Posho,cat timp ai!
  Si cat talent epic!
  Cat mai multe placari :-)) pe schiuri!!!
  100rt, irinamn and Dragonfire like this.
  VALEA DORULUI,MON AMOUR!

 3. Avatarul lui alexoffroad
  mi-ai inseninat dimineata
  irinamn likes this.
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 4. Avatarul lui scorpisor
  ok ok... toate bune si frumos expuse... documentate... punctate.. etc
  dar tot am o nedumerire
  care e traducerea pentru: PP-DD SA
  si de ce domnule posho te legi doar de boarderite?
  mai sunt si pantofari si paltonari si incurca lume
  si mai exista si boarderi
  :P
  irinamn likes this.
  ‎Am furnici pe toata talpa...

 5. Misogin postul tau....Nu sunt cine stie ce boarder, ca si tehnica as spune ca sunt mediu iar pana acum am 3 persoane care invatate de mine sunt pe placa si sper sa le placa.

  Invatati sa ii acceptati si pe cei din jurul vostru asa cum sunt, si cand gresesc sa le spuneti ce au gresit. Frustrarile legate de boarderi nu se despica aici in forum, in nici un caz ). Adevarul ca la kg mele daca dau cu boardul la viteza cu care ma dau peste un skior il scot de pe partie.....direct in parcare pe targa in masina smurdului. Si totusi, am invatat sa ii accept pe skiorii care dau din bete pe toata partia scotandu-mi ochii, am invatat sa ma opresc numai pe margine cand este vre-o problema si nu in mijlocul partiei cum am vazut multi skiori.

  Care este mai tare Tarzanu' Rahanu sau Spiderman....
  EU, ca am invatat sa ii accept ce cei din jurul meu si sa fiu tolerant.
  Ultima modificare făcută de Meserias; 22.01.2013 la 12:20.
  100rt likes this.

 6. Avatarul lui alexoffroad
  @ Meserias : take it easy, topicul este deschis in sectiunea Katerinka, si este o gluma!
  Toata lumea care se da pe zapada, pe schiuri, placa, sau altfel, este binevenita pe forum, si nu facem o discriminare de acest fel. In excursiile noastre ne distram cot la cot schiori si boarderi de fiecare data.
  irinamn, Dragonfire and scorpisor like this.
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 7. Avatarul lui Emma
  @Posho - ai uitat o ctegorie: borderiţa schioare 2 in 1 (îţi dau cel puţin trei exemple alive)
  scorpisor likes this.
  * * * In snow I trust ! * * *

 8. Avatarul lui 100rt
  As spune ca caterinca asta este despre politica care poate sa defineasca absolut orice mai putin o analiza economica care nu se bazeaza pe realitate si sunt ferm convins ca colegii de forum achieseaza pe deplin la partidul astfel conturat cu poetul ca consilier principal.

  ...si desi Bobul a inteles clar ca cand vorbim de incadrare temporala poetul sta tare bine, ei da...timpul acesta dedicat numai borderitelor il ridica pe poet din stadiul vidului nedefinit la stadiul articulatului : tipul acela!

  Acum si numai acum si daca ne intoarcem la electorat as spune ca cineva in sfarsit a pus punctul pe iluzoriul "i" si as vrea sa vin cu rugamintea de a il propune pe poetul pe care il stiu deja ca consilier, ca candidat al partidului nou insinuat spre a castiga un loc de deputat, ca casa poporului e mare-mare si plina de spirit epic... si daca nu va fi sa fie, ei bine as propune ca candidatului sa nu ii fie frica, ca calaul de electorat nu stie ce si cum, este ignorant si nu implica costuri ridicole. Am zis!

  __________________________________________________ ____________

  Auzi mai Draga Ralu.......


  TU!.... DE CARE BORDERITZA ESTI MAH ????
  Ultima modificare făcută de 100rt; 30.01.2013 la 21:17.
  Dragonfire likes this.

 9. Avatarul lui Draga Ralu
  Dragă Ralu nu cred că a intrat nici măcar în studiul primar de target al PP-DD şi, ca o lebădă neagră veritabilă, refuză să se lase încadrată în vreuna dintre categoriile atât de epic poetic descrise mai sus, la fel cum refuză să se lase încadrată în orice altă categorie, numindu-se ea cum s-ar numi.
  Şi cum mi-am omorât cu venin lăudătorii, nu s-a născut încă aedul care să-mi cânte culul în strune de titan, nici cantul în muzica sferelor. ))))))
  Let's eat grandpa!
  Let's eat, grandpa!

  Punctuation can save a person's life

 10. Avatarul lui 100rt

  oscilez intre aia glossy si aia lucratoare...

  am ghicit ???

 11. Avatarul lui Draga Ralu
  Glossy doar fiindcă n-am schimbat încă placa cu cristale, dar lucrătoare... ? ))
  Let's eat grandpa!
  Let's eat, grandpa!

  Punctuation can save a person's life

 12. Avatarul lui 100rt
  PAI NU LUCRAI TU IN SERVICII ??? ))))

  ahh...nemuritoarele cristale dostoievski...parca erau chiar aurii , nu ? )))
  Ultima modificare făcută de 100rt; 18.11.2014 la 00:10.

Subiecte similare

 1. Bancuri cu si despre ski....

  De popika în forumul Katerinca
  07:32  
  • Raspunsuri: 72
  Ultimul Mesaj
  07:32 19.10.2017
 2. despre corturi

  De cristi în forumul Cu cortul
  13:53  
  • Raspunsuri: 79
  Ultimul Mesaj
  13:53 25.05.2011
 3. Despre avalanse

  De Dex în forumul Discutii
  15:35  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  15:35 23.02.2009
 4. Ponturi despre ski la Innsbruck

  De LauraMM în forumul Discutii
  12:20  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  12:20 12.12.2008
 5. despre cavnic

  De Iuliu în forumul Informatii Statiuni
  18:21  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  18:21 27.11.2008


SEO by vBSEO