Subiect: Gripa Porcina



 1. Avatarul lui bobu

  Gripa Porcina

  Oare e vina noastra sau "a lor"?


  Statistic o gripa sezoniera face 250 k victime la nivel mondial.
  E un articol inainte de big flood!
  Asta a facut 20 k so far by now.
  VALEA DORULUI,MON AMOUR!

 2. Avatarul lui vsorinel
  Citat Postat în original de bobu Vezi post
  Oare e vina noastra sau "a lor"?


  Statistic o gripa sezoniera face 250 k victime la nivel mondial.
  E un articol inainte de big flood!
  Asta a facut 20 k so far by now.
  Pai din ce-am inteles incidenta gripelor e cam asa:
  - gripa sezoniera: 0.1% morti;
  - gripa porcina: 1.2% - 1.8% morti;

  Mai exact - la noi sint cam 6400 bolnavi si 85 morti, asta inseamna ~ 1.4% morti. Cifrele de mai sus sint aproximative. Vaccinul se adreseaza celor cu sistem imunitar slabit care au ceva sanse sa o pateasca daca-i prinde virusul; din simplul fapt ca incidenta este de aprox. 1.5%, inseamna ca puterea virusului nu este atat de mare, monstruoasa, asa cum se aude pe la colturi la noi in tara acum.

  Ce se intampla pe la TV, cozile alea uriase pe la Matei Bals, Colentina, Sp de Ochi, Universitatii, etc, sint exagerate si cred ca se datoreaza din cauza:
  1. a aparut Streinu Cercel la TV si a zis ca vaccinarea e unica modalitate de a preveni gripa, ceea ce nu e rau ce a zis omu', da' la noi romanii asta a sunat ca un fel de ultimatum si s-au bulucuit toti sa faca vaccinu';
  2. a murit Toni Tecuceanu si atunci romanii au zis "baaa, virusu' asta ataca si vedetele, de ce nu ne-ar ataca si pe noi!!" si s-au bulucit sa faca vaccinu'; mare va fi mirarea daca se va descoperi ca Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina, ci de pneumonie; ce vor zice atunci romanii "baaa, noi am cam facut vaccinu' degeaba, ca ala a murit saracu' de pneumonie...";

  Parerea mea e ca nu strica de facut vaccinu' (atat timp cat contine tulpini de virus mort sectionat AH1N1 nu poate sa aiba cine stie ce reactii adverse), da' in niciun caz n-am de gand sa stau 3-4 ore la coada sa-l fac; cine stie, poate iau virusu' chiar la coada aia; cozile alea semanau cu cozile la paine sau la oua pe vremea lu' Ceashca; poate doctorii de familie isi vor lua sarcina in serios si vor face vaccinuri, asa cum trebuiau sa faca de fapt, si voi putea face si eu ca omu' vaccinu' in maxim 15 min.
  "Doing nothing is very hard to do...
  You never know when you finished."

  [Leslie Nielsen]

  vsorinel.blogspot.com

 3. Avatarul lui Coltan

  Articol francez-roman.Eu as evita acest vaccin!

  Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.
  Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

  Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité .
  Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
  La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante... ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépi n de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.
  Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)... In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential
  Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.
  Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

  Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (Russell Blaylock - Wikipedia, the free encyclopedia)

 4. korrekt! da-l dreq de vaccin, nici nu-mi trece prin cap. dar din pacate instinctul de turma e foarte puternic la majoritatea poporului, deci "daca tu te-ai dus, hop si eu sa nu raman in urma ca deh, vaccinul asta e trendy"... parerea mea, heheh.
  un lunatic

 5. Avatarul lui vsorinel
  io zic ca pana pregatim reteta aia cu D3 si ulei de peshte, mai bine dam 50 RON la un parapisalog sa ne aplice o flacara violet, ceva, ca sa ne scape.
  "Doing nothing is very hard to do...
  You never know when you finished."

  [Leslie Nielsen]

  vsorinel.blogspot.com



SEO by vBSEO