Like Tree3Likes

Subiect: BucinPagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
 1. Bucin

  E zapada de 60-70 cm. Functioneaza instalatiile de cablu.

 2. Avatarul lui rares
  unde e asta ?:-s

 3. Intre praid si gheorgheni. Sunt 3 partii. Se schiaza acolo de 3 saptamani

 4. Avatarul lui rares
  mijto
  pls pune niste poze
  sa vedem si noi care e treaba

 5. O sa fac in weekend si le pus saptamana viitoare

 6. Avatarul lui popika

  Never heard!

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 7. Intre timp zapada a ajuns la 90 cm

 8. www.bucsin.ri,www.cabana-bogdan.ro,pt cei interesati de partiile de acolo si mai este o partie care nu are pagina proprie

 9. Angry

  Daca saptamana trecuta era un strat de zapada de 50-60 (90!) cm, in acest wekend, a mai ramas ceva pentru a functiona partia? Poate cineva sa ne informeze despre starea actuala a partiei? Asta fiindca m-am uitat pe AccuWeather.com - World Weather - Local Weather Forecast - The Weather Experts. si am vazut ca nu-i prea de bine cu partiile din zona (Harghita, Borsa, Vatra Dornei, ...).

 10. Avatarul lui Janeiro
  Vreau sa va spun urmatoarele amanunte: partiile de la Bucin sunt numai pentru incepatori - mai ales cea de la Bogdan. Partia care este aproape de varful pasului Bucin cu greu poate primi calificativul de partie - aici si un incepator este dezamagit, deoarece are portiuni in care trebuie sa dai din bete ca sa aluneci la vale.

 11. Multumesc, Jneiro!
  Din pacate mesajul tau a venit prea tarziu, fiindca sambata dimineata am luat calea spre Bucin, fiind ispitit si de informatiile de pe Havas bucsin sĂ*pálya, unde, printre altele este mentionat ca este o partie usoara - medie. Cu toate ca eu ma consider incepator, desi am mers si pe partii de dificultate medie, cea de la Havas-Bucsin, este chiar pentru invatacei. La asta s-a mai adaugat si ploaia, care mai tarziu s-a transformat in lapovita, apoi in ninsoare. Oricum, se putea cobora doar in linie dreapta si in "pas de melc", iar uneori trebuia sa mai folosesti si betele pentru a inainta. Mai mult, fiindca am mers pe ideea de agrement, de a face miscare, in final am decis sa-mi iau un abonament, iar la ora 14.20 au oprit teleschiul! In ceea ce ma priveste, am spus STOP pentru Bucin!

 12. Imagini cu "putina zapada" in Bucin: Muntii Carpati - De la Bucin incercare spre Saca Mare
  Fara legatura cu skiul, doar sa va familiarizati putin cu zona...

  LATER EDIT:
  Cabana Bogdan - Bucin Revelion 2010, Craciun 2009 Cabana Bogdan Bucin | Cazare Bucin Cabana Bogdan
  Ultima modificare făcută de popika; 14.01.2010 la 10:09. Motiv: POSTURI CONSECUTIVE - pentru evitarea situatiilor de acest gen, se recomanda re-editarea si completarea postului anterior! Urmatorul post consecutiv va fi sters!
  un lunatic

 13. Din ce imi aduc aminte (drumurile facute iarna dinspre Sovata spre Gheorgheni) erau 3 zone de sosire partie.
  Stiti cumva ce si cum este pe acolo?
  Toate 3 sunt de incepatori?
  Care sunt preturile, care este programul etc?

 14. Doar partii pentru incepatori, preturile abonamentelor variaza intre 30-40 de lei (iarna trecuta!), teleschiurile pornesc la orele 9 si se opresc seara, cand nu mai sunt schiori pe partii... Pt relaxare merge, peisajele din imprejurimi sunt superbe, un week-end merita!
  un lunatic

 15. Merci.
  Maine plec in zona. Sper sa fie zapada buna de schi.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul


SEO by vBSEO