Like Tree697Likes

Subiect: ARHIVA - Voineasa, mica Austrie cu partia MioarelePagina 6 din 54 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 16 ... UltimulUltimul
 1. Excelent.Poate cine stie?

 2. Avatarul lui Loby
  @olaria75
  multumim,
  super
  bravo


  ceva info cu lunigimea gondolei, teleschiului?
  Let's have some fun... Let's go to ski!

 3. Avatarul lui Emma
  Vezi aici un rezumat referitor ce s-au apucat să construiască sau daca vrei sa citesti toata povestea uite si studiul de fezabilitate.

  Ieri s-au plimbat și guvernanții pe acolo, dar articolul de pe site-ul ministerului nu spune absolut nimic de vreo deschidere pentru public in perioada apropiata Ministrul Cristian Petrescu, in vizita de lucru in judetul Valcea
  În prezent, sunt deja terminate următoarele obiective: două teleschiuri, un telescaun, tronsoanele I și II ale telegondolei, drumurile de acces la clădirile multifuncționale de la cota 1.300, drumurile de acces la cota 1.850 și cota 1.970, pârtia aferentă tronsonului I al telegondolei (cu o lungime de 2,3 km) și punctul salvamont de la cota 1.970 m. Mai rămân de finalizat următoarele obiective: instalațiile de iluminat și zăpadă artificială aferente pârtiei de sub tronsonul I al telegondolei, înierbarea tuturor pârtiilor, clădirile multifuncționale de la cotele 1.320 m, 1.850 m și 1.970 m, parcarea supraetajată de la cota 1.320 m și instalarea unui teleschi (între cota 1.320 m și 1.425 m).
  Ultima modificare făcută de Emma; 11.04.2012 la 16:18.
  * * * In snow I trust ! * * *

 4. Avatarul lui Loby
  @Emma
  multumesc
  interesant tare
  abia astept sa testez noile partii (nu mai spun de junior, care deja se uita pe camerele de acolo)
  Let's have some fun... Let's go to ski!

 5. Avatarul lui Emma

 6. Avatarul lui mariusica
  E bine ca au pus camerele pe jurnalul.ro. Asa se promoveaza mai usor. Sper sa fie seriosi la anu, avem nevoie de aceasta statiune la MARE ALTITUDINE

 7. Iarna asta schiem pe acolo ? O cazare gasim mai aproape decat Voineasa ? Cine stie, rog mult un mesaj pe aici. Stiu ca inca mai este timp de bikla insa deja ma gandesc la placa

 8. Citat Postat în original de Meserias Vezi post
  Iarna asta schiem pe acolo ? O cazare gasim mai aproape decat Voineasa ? Cine stie, rog mult un mesaj pe aici. Stiu ca inca mai este timp de bikla insa deja ma gandesc la placa
  Sigur iarna asta se va schia acolo deoarece s-a schiat inca din primavara sezonului trecut.Din pacate cu cazarea ,din cate stiu .lucrurile nu stau bine.Cea mai buna cazare in apropiere este la Voineasa.Era vorba ca macar o sa faca drumul bun intre Voineasa si Vidra.Oricum,vom auzi noutati in apropierea sezonului.

 9. Cazare mai buna ar fi la Obarsia Lotrului, sunt doua pensiuni acolo iar drumul spre Vidra e mai lin, cel de la Voineasa urca mult si e mai greu pe zapada...problema e cum ajungi la Obarsie, poate doar dinspre Sebes, din Ranca nu cred iar din Petrosani stiu ca se curata doar pana la Groapa Seaca...
  Ceva noutati despre Vidra ?

 10. Avatarul lui terrano
  Sambata trecuta am fost sus, lacul de acumulare era gata , se spunea ca se da drumul la apa joi. In rest totul arata gata de deschidere, parcarea mai are de asteptat, acolo jos inca erau garduri de sarma.
  Dragonfire likes this.

 11. Sa speram ca "alunecam" acolo aceasta iarna si mai ales avem un drum practicabil si intretinut. Care este cea mai lunga partie medie de acolo ? (pentru ca sunt mai multe)

 12. Avatarul lui Dragonfire
  N-as vrea sa dau informatii false, parca se spunea de 3 km sau chiar mai mult..sub telegondola are cam 2,5km..oricum,va fi deajuns, zapada sa fie si sa aiba motorina destula la ratrak, pentru unii, ca pentru altii sunt destule coaste virgine acolo unde sa mearga sa se "extremeze" in pudra..:-)
  Termenul de predare era 2014 daca-mi amintesc bine afisul, dar probabil se referea la toata "statiunea"..Mi-e si teama sa ma gandesc ca totusi va fi deschisa sezonul asta. Am fi dintr-odata multi preafericiti. Sau nu?

 13. Avatarul lui Dragonfire
  [B]Citat de pe Voineasa Facebook :
  PÂRTIEEEEE!!!!!!
  de Statiunea Voineasa la 25 noiembrie 2012 la 20:05 ·

  Deputatul Vîlcu a primit răspuns favorabil din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în problema ridicată în interpelarea sa, privind inaugurarea parțială a pârtiei de la Voineasa.  Deputatul Samoil Vîlcu continuă să se preocupe de problemele importante ale judeţului. Ca urmare a demersurilor făcute, s-a obţinut asigurarea, din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, conform căreia domeniul schiabil de la Vidra va fi inaugurat parţial în sezonul de iarnă care se apropie.

  Astfel, în documentul înaintat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, deputatul Samoil Vîlcu a subliniat importanţa finalizării proiectului care presupune dezvoltarea infrastructurii de agrement în staţiunea turistică Voineasa.

  „Realizarea unei pârtii de schi la Vidra, în judeţul Vâlcea, este o investiţie importantă. Prin realizarea acestui proiect se va dezvolta infrastructura de agrement din staţiunea turistică Voineasa – zona de nord a munţilor Latoriţa „Mioarele – Coasta Benghii – Puru”, zonă aflată între Staţiunea Vidra şi Obârşia Lotrului, în scopul practicării sporturilor de iarnă la nivelul standardelor internaţionale. Zona respectivă are un mare potenţial turistic, staţiunea Voineasa fiind o staţiune renumită pe plan naţional, cu un cadru natural neexploatat la adevărata valoare şi chiar dacă este favorabil practicării sporturilor de iarnă, nu deţine nici o pârtie de schi. Prin realizarea acestui proiect, zona va putea fi inclusă într-un circuit turistic internaţional, lucru ce va duce cu siguranţă, la dezvoltarea economică a judeţului Vâlcea. Finalizarea acestei investiţii ar trebui să devină o prioritate pentru actuala guvernare, având în vedere multiplele beneficii pe care le vom avea”, a menţionat parlamentarul ales să reprezinte Colegiul nr.2, solicitând din partea ministrului de resort un răspuns clar în privinţa continuării investiţiei.

  „Având în vedere faptul că toate instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale, iar pârtiile pot fi omologate în decursul acestui an, este posibilă inaugurarea parţială a domeniului schiabil de la Vidra în sezonul 2012-2013”, se specifică în răspunsul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

  Aşadar, PÂRTIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
  Fox likes this.

 14. Mai stie cineva , ceva? Intre timp a aparut o harta destul de ciudata: Trail map Vidra-Transalpina-Voineasa - oare-s gata TOATE ?

 15. Avatarul lui Posho
  Citat Postat în original de meetroots Vezi post
  Mai stie cineva , ceva? Intre timp a aparut o harta destul de ciudata: Trail map Vidra-Transalpina-Voineasa - oare-s gata TOATE ?
  Nu, si ce se vede pe harta aceea e departe de proiect. Ce s-a facut (si s-a facut bine!) e aproape gata din punctul de vedere al domeniului schiabil pentru prima faza. Dar mai sint ani pina cind infrastructura de cazare, care va fi aia (cica 4 hoteluri) va fi gata.
  Mi-as dori mult sa se ajunga la ce se vede acolo, am ajunge pina aproape la o interconectare intre Ranca si Vidra. Tehnic e fezabil fara mari probleme, bani are Coana Evropa daca n-o furam.
  Dar la fel de mult as dori sa existe unitate arhitectonica la cladirile ce se vor construi la Vidra, altfel va ajunge ca Ranca. Si-ar strica frumusete de munte.
  radu solo, Fox and bresfe like this.
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Pagina 6 din 54 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 16 ... UltimulUltimul

Subiecte similare

 1. ARHIVA - Sinaia

  De rares în forumul Informatii Statiuni
  09:06  
  • Raspunsuri: 1442
  Ultimul Mesaj
  09:06 20.12.2014
 2. ARHIVA - New Poiana Brasov!

  De Fox în forumul Informatii Statiuni
  08:55  
  • Raspunsuri: 1563
  Ultimul Mesaj
  08:55 20.12.2014
 3. Mica problema clapari Lange

  De TRK în forumul Discutii echipament schi
  16:40  
  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  16:40 08.01.2014
 4. Articol: Partia de schi de la Voineasa se deschide pe 22 decembrie

  De rares în forumul vBCms Comments
  19:59  
  • Raspunsuri: 25
  Ultimul Mesaj
  19:59 03.01.2013
 5. casca schi.....prea mica???

  De tudorbigfoot în forumul Discutii echipament schi
  23:06  
  • Raspunsuri: 4
  Ultimul Mesaj
  23:06 17.12.2009


SEO by vBSEO