1. soelden, sankt anton sau altceva?

  in februarie planuiesc o saptamana la schi. pe moment sunt indecis asupra locatiei. oscilez intre soelden si sankt anton, dar sunt deshis si la alte propuneri (exclus kaprun/zell am see).

  ma intereseaza sa fie si piste albastre largi si abordabile pentru incepareti, o varietate sufiecient de mare ca sa nu ma plictisesc intr-o saptamana, si cam atata, ca banuiesc ca nici una din statiunile lor nu are probleme legate de infrastrucutura samd.
  accept bucuros si recomandari pentru cazare. de obicei apartamente, 4 margareti (merge si 3).

  multam fain.

 2. Valea Zillertal - gasesti acolo orice iti doreste inima - de la Hintertux (ghetar) pana la cele 3 Zillertal Arena. In zona sunt vreo 8-10 domenii de ski - Hintertux, Finkenberg, Penken, Ahorn, Zillertal Arena 1, 2, 3, Hochzillertal, etc. Recomandare de cazare ar fi in Ramsau, Zell am See, Mayrhofen sau oricare dintre micile localitati din zona. Atentie - este destul de aglomerat la inceput de februarie din cauza vacantelor din Ro, Hu, Uk, Sk, At si De.
  Bafta la cautari.
  Levi

 3. Avatarul lui ciprian
  Serfaus-Fiss-Ladis, tyrolul de vest, zona Insbruck.Austria

 4. Avatarul lui bogodan
  solden e brici. am fost anul trecut. ai la dispozitie orice tip de partii doresti. iti recomand!

 5. multam de raspunsuri. m-am uitat in we peste toate zonele mentionate. sunt convins c-o sa ajung in fiecare din ele. cre' c-o sa ma decid pentru soelden, pentru ca vad cele mai mici diferente de pret intre HS - cand merge eu iarna asta, si NS - cand merg de obicei. acum sper sa gasesc si o cazare. caut asiduu, dar pana atunci...ceva recomandari?

 6. Avatarul lui sogard
  Eu am fost in a doua jumatate a lui febr la Solden. Foarte frumos, putin cam aglomerat. Nu stiu sa iti reomand altceva dar la cum ii stiu eu pe austrieci sunt sigur ca in oricare dintre locatiile care ti s-au prezentat mai sus e foarte bine. Iti urez un sejur super.

 7. Avatarul lui bogodan
  daca vrei cazare la pret rezonabil cauta in zonele de langa, nu in solden. orasele ca huben si langenfeld sunt aproape, ai skibus care ajnge in 15 minute si circula des.
  daca ai un grup mare atunci iti pot da eu date de contact ale omului la care am fost cazat iarna trecuta in ianuarie.
  Ultima modificare făcută de bogodan; 08.09.2010 la 10:15.

 8. 1 Solden
  2-3 Ischgl si Serfaus-Fiss-Ladis
  mai multe detalii pe topicul Ski in Austria/Tyrol
  http://www.skivirus.com/discutii/378...ria-tyrol.html
  sau
  http://www.skivirus.com/informatii-s...html#post43278SEO by vBSEO