Like Tree10Likes

Subiect: Campulung MoldovenescPagina 7 din 10 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 UltimulUltimul
 1. Avatarul lui MirceaMunteanu
  Am fost azi pe acolo. Au adus gondolele si cablul si sunt motati toti stalpii. Se lucreaza la statia de sus, aia de jos e aproape gata. Baietii de la Leitner se plang de lipsa racordului electric. Instalatia va fi gata in curand dar firma Instcomp SA care se ocupa cu amenajarea zonei lasa de dorit in comparatie cu cei de la Acomin care s-au miscat foarte bine. Nu pre stiu eu aici care e smecheria si care sunt sarcinile fiecare firme. Om vedea ce-a ma fi.... Ma sperie stadiul actual al lucrarilor la viitoarea parcare si la amenajarea drumului (nu cred ca vor reusi desi se zice ca banii sunt). Groapa uriasa de la 2/3 din partie se aude ca vine acoperita cu materialul scos din viitoarele lacuri de captare a apei necesare pentru zapada artificiala (nu se vede inca nimic). In concluzie, este inca multa treaba dar un lucru bun este ca investitia continua in ciuda schimbarii guvernantilor.Eu zic ca vom schia la iarna dar conditiile nu vor fi cele mai bune. Va tin la curent
  Ultima modificare făcută de MirceaMunteanu; 04.06.2012 la 21:09.
  Janeiro and cdrtz like this.

 2. Avatarul lui MirceaMunteanu
  Au intins cablul. Urmeaza sa agate cabinele si gata instalatia.

 3. Pe 10.08.2012 cei de la Leitner au pus in miscare telegondola, pentru ai face proba, cu saci de nisip etc si pentru autorizatia ISCIR; la drumul de acces, nocturna si toate celelalte se lucreaza; sa speram ca iarna care se apropie o sa/i gaseasca pe muncitori cu lucrarile terminate...si pregatiti sa inceapa si tronsonul 2

 4. Avatarul lui Petro'o
  Cum mai merge treaba la partie? Din ce am mai citit...dau drumu anul asta la primul tronson? gondola e montata in intregime? pe tot traseul? are un punct intermediar care deserveste doar primul tronson? sau cum e faza? si cam ce lungime are primul tronson? Merci

 5. Avatarul lui MirceaMunteanu
  Instalatia e gata in intregime pe primul tronson. Pt al doilea va fi o alta instalatie separata dar inca nu s-a inceput nimic. Primul tronson are 3km si ca latime si inclinatie e super. Se lucreaza la parcari, drum de acces, instalatie de iluminat, bazin de acumulare apa cu instalatie de zapada artificiala, tuburi drenaj partie, ziduri de sprijin, cladire pentru deservire: casa de bilete, salvamont, wc etc. Adica in afara de gondola nu e gata nimk. Sanse infime de schi in conditii optime anul asta.

 6. am inteles ca azi se face iscirul la telecabina dar primaria nu si a specializat inca vreo echipa pt exploatarea acesteia ,deci mai asteptam un an???iar am ales un primar care e depasit de realitate ???

 7. nu putem fi siguri de asta; e posibil sa aiba si echipa asteptam sa dea drumul si la partie dar si la telegondola........

 8. Avatarul lui MirceaMunteanu
  Sa speram ca va fi desemnat un administrator privat care isi va instrui personalul, altfel, sub administrarea primariei se va alege praful de toata investitia, preturile vor depasi dublul sau triplul celor din Austria si bineinteles ca hotia va fi in floare. Dupa cum stau deocamdata lucrarile vad ca trebuie sa revin: sanse 0,01% de finalizare anul asta. De schiat poate vor schi iubitorii de senzatii tari.

 9. de schiat se poate si pe cioate ) dar instalatia pe cablu o sa functioneze sezonul acesta?
  you can go fast, i can go anywere!

 10. Avatarul lui MirceaMunteanu
  Instalatia este functionala dar nu stiu daca va fi deschisa publicului avand in vedere ca partia nu va fi gata, nu va avea omologare si deci nu va indeplini normele de securitate. Trebuie sa raspunda cineva atunci cand tu iti rupi gatul pe cioatele care sunt in locul numit partie. Sunt cam legate una de alta. Termenul de predare este momentan nedeterminat. Nu a iesit nimeni de la noua conducere sa se bata cu pumnul in piept si sa zica ca se va schia sezonul asta. Au mai fost inainte vreo 3-4 termene pe care nu le-au respectat si s-au lasat pagubasi in a mai face prognoze. Voi merge zilele astea pe acolo si va mai tin la curent.

 11. aceleasi probleme le intampinam si la borsa cu asa numita parte olimpica. conducerea orasului a declarat ca spera ca instalatia pe cablu sa fie functionala de craciun, dar ma cam indoiesc ca va fi asa. la fel, trebuia sa fie gata si data spre folosire de nici nu stiu cat timp. pana una alta sa ne rugam ca o sa avem zapada multaaa, macar 2m pe drumul principal ))
  you can go fast, i can go anywere!

 12. la noi ca la nimeni!!!!

 13. Avatarul lui moniqe
  Ceva noutati, va rugam,referitor la partia Rarau?

 14. Drumul Campulung-Rarau a fost asfaltat?
  Ultima modificare făcută de Dastra; 05.12.2012 la 19:04.

 15. Drumul Campulung Moldovenesc - Pojorata - Saua Fundul Colbului - Rarau e asfaltat, cel vechi Campulung - partie - schit - Rarau are doar cativa km reparati/asfaltati, la iesire din oras.

Pagina 7 din 10 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 UltimulUltimul


SEO by vBSEO