Like Tree2Likes

Subiect: partia din iasiPagina 1 din 9 1 2 3 4 5 6 7 8 ... UltimulUltimul
 1. partia din iasi

  Salutare

  Tin sa va povestec un pic despre partia din Iasi.
  Din fericire la Iasi a nins bine, zapada e ultimul lucru de care ne lipsim zilele astea.Ieri am fost sa dau o tura pe partia locala, si ma gandeam ca macar de data asta cei de la Politia Comunitara sa isi faca treaba, dar de unde????, sanii + saci de nailon, cat omuleti ce le foloseau cat cuprinde. Am intrebat de cei de la Politia Comunitara de ce nu iau masuri iar rasp a fost ca"Nu au cadru legal". Culmea prostiei sa inaugurezi o partie de ski si sa nu poti face ordine pt ca nu ai cadru legal.
  Pana la urma m-am resemnat , am dat vreo 5 ture cu ochii imprastiati in 5 directii pt a nu ma salta vreo unul cu sania de pe acolo si am plecat acasa.
  Din pacate....................e partie..................dar nu ne putem da ................


 2. dar nu inteleg, nu are partia administrator, nu exista Salvamont ceva??
  Este nevoie de mult timp si munca ptr a educa generatia asta de oameni.

 3. E vorba de partia din Tirgusor, nu? Ce fel de instalatii exista acolo? (banuiesc ca este doar un teleschi).

 4. Avatarul lui arcarius
  Mai fratilor; aia este o partie doar cu numele.
  Este un derdelus si atat.

 5. Avatarul lui htc1970
  ce poti face pe aceasta partie?

 6. Avatarul lui expeditor
  @htc1970
  Pe aceasta pirtie poti face ORICE!E o bucata de teren de vreo 300 m, cu o inclinatie?Este!Are un teleschii care merge(bine, cind vrea el....)?Are!Au loc accidente de schii(a se citii de munca...)?Au!Sunt oameni care se dau cu schiuri,sanii,pungi....??Sunt!Atunci e clar, e o pirtie MADE IN ROMANIA!
  Lasind gluma, daca te roate tare virusul, si ai si schiuri de sacrificiu, te poti incumeta.Indicata sa inveti copiii.Eu am folosit-o si o s-o mai folosesc in lipsa altei variante , dar mai ales pentru copii.Dar am putea sa ne intilnim virusatii din Iasi pentru a face cunostinta real!

 7. Avatarul lui htc1970
  nu e rau o intalnire. dar sa fie ceva zapada. si mai prin weekend. ne auzim

 8. hmm, suna bine.
  dk se ia vreo decizie lasati un msg.

 9. Avatarul lui rossi
  da da ma bag si eu poate punem de un concurs:> )
  rossi

 10. Avatarul lui LaurS
  Trebuie totusi pentru a repsecta adevarul 100 % sa precizam ca eforturi timide se fac de catre politistii comunitari (eu i-am triis sa faca "curat" ori de cite ori am vazut intrusi pe pirtie.

  La baza pirtiei, mai jos de parapetul de siguranta se desfasoara un ic derdelus de sanii.
  Pentru cei ce nu sint din IS, sa spunem ca pirtia de ski se afla defrisata printr-o zona impadurita intre 2 artere din IASI, Sararie si C. ROSETTI, a doua un fel de centura de la Sucleni pina spre zona industriala.
  Accesul pe pirtia de sanii se face de catre cei care nu vin cu masina, coborind pe laterala pirtiei de ski in loc sa se faca printre copaci, imediat pe linga si in afara acesteia.
  Avantajul acestei pirtii deservita de un teleski rudimentar, fara role intermediare de ghidare a cablului (dar bun si asta in loc sa urci pe jos), 1 leu urcarea, ests case afla practic in Iasi, deci la indemina zilnic teoretic si ca se mai poate mentine cit de cit forma si si se poate invata un junior sa skieze.
  Dezavantajul este ca :
  -s-a delimitat pirtia de ski cu un parapet de siguranta creind astfel premisele aparitiei unei pirtii de sanii la baza celei de ski (pe de alta parte, altfel s-ar fi dat cu saniile pe pirtia de ski)
  -nimeni nu s-a gindit sa delimiteze extrema dreapta a pirtiei (in stinga sint curti) pentru a nu mai permite accesul pietonal pe pirtie sub pretextul ca se intorc acasa sau ca, coboara la pirtia de sanii.

  Baza exista, cu putina orientare si eforturi rezonabile lucrurile s-ar putea pune la punct.
  Pirtia este petnru incepatori dar daca vrei adrenalina, iti faci vint de sus si nu mai cantezi pina jos, si astfel prinzi viteza cit de cit.
  Pentru un oras de coline faptul ca exista o pirtie e un fapt remarcabil (nu stiu daca mai exista multe orase cu aceste conditii) insa e cert ca pentru a avea si mai mult trebuie imperativ un primar amator de ski care ws nu ingroape bani in cavoul fotbalului iesean (si asta nu ar fi singurul criteriu pentru care ar trebui un alt primar).

  Deci PIIIRTIEEEE ! Sa vina cine trebuie !
  Discount pt membrii skivirus: piese auto OE, OEM si AM Premium pentru orice marca, sisteme THULE de transport ski, biciclete.

 11. Avatarul lui CAREANDGENTLE
  Ceva miscare pe partie?
  be care, be strong

 12. Avatarul lui rossi
  diseara merg sa iau pulsul
  rossi

 13. Avatarul lui expeditor
  Am fost ieri,5 dec.Cu juniorul.Drept este, abia m-am stapinit sa nu o incerc si eu!10 cm de zapada, destl de buna datorita temperaturii scazute, desi pamintul neinghetat mustea deja de apa.Citiva curajosi si mai ales virusati, ba si vreo doi ''skivirusati''(cu care m-am salutat!) erau si ei la privit cu copiii!Binenteles ca primaria a fost luata prin surprindere si nu se misca nimic!Au bani la buget, ce sa se mai incurce cu citeva mii de ron pe zi, de la cei care ar fi vrut si doage, si sa mearga cu teleschiul ala neomologat!Cum se anunta temperaturi pozitive, nu cred ca va rezista pina la sfirsitul saptaminii!Dar, poate mai vine una proaspata!

 14. Avatarul lui rossi
  dupa ce o s fie zapada buna de ski poate ne adunam virusati din iasi sa ne cunoastem toti
  rossi

 15. Avatarul lui tested
  am fost si eu duminica mai mult ca sa zic ca am inceput sezonul, cica sambata viitoare monteaza si teleschiul

Pagina 1 din 9 1 2 3 4 5 6 7 8 ... UltimulUltimul

Subiecte similare

 1. Partia Gura Humorului

  De zaitev în forumul Informatii Statiuni
  22:33  
  • Raspunsuri: 877
  Ultimul Mesaj
  22:33 13.01.2017
 2. ?partia garda de sus

  De balicu verde în forumul Informatii Statiuni
  21:21  
  • Raspunsuri: 35
  Ultimul Mesaj
  21:21 11.12.2015
 3. unde gasesc base layer in Iasi? - REZOLVAT

  De maxx0772 în forumul De Cumparat
  14:36  
  • Raspunsuri: 5
  Ultimul Mesaj
  14:36 23.12.2008
 4. skiuri iasi

  De epsilon în forumul Discutii echipament schi
  22:03  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  22:03 14.12.2008
 5. S-a deschis partia de la Feleacu

  De rares în forumul Stiri
  11:36  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  11:36 24.12.2007


SEO by vBSEO