In acest sezon, Boarder's Learn to Ride Tour va avea loc in mai multe weekend-uri, intre 28.12.2007 si 16.03.2008, in statiunile Poiana Brasov, Busteni, Paltinis, Muntele Mic, Izvoare si este sustinut, ca in fiecare an, de catre Burton Snowboards Romania si Sprite. Evenimentul se adreseaza atat incepatorilor, cat si snowboarderilor avansati care doresc sa incerce primele trick-uri de freestyle, in mini snowpark-urile Learn to Ride. Noutatea acestui sezon este Stick-A-Trick™, competitie de snowboard freestyle si free ski, cu premii in bani cash, deschisa tuturor participantilor la eveniment, care ne pot arata macar un singur trick.Programul Learn To Ride a fost dezvoltat in 1998 de Burton Snowboards in cooperare cu instructori specializati din intreaga lume, pentru ca snowboarding-ul sa poata fi invatat cu placere si cu usurinta. Telul acestui program este acela de a oferi participantilor sai o prima experienta fericita in relatia cu snowboarding-ul, pentru ca ei sa se intoarca pe partii cat mai repede cu putinta. Learn To Ride este un program non-profit si nu indeamna sau obliga participantii sai la achizitia de produse Burton. Pentru deprinderea miscarilor elementare in snowboarding, Burton pune la dispozitia invataceilor din cadrul programului Learn To Ride echipamente speciale, dedicate lor.

Bun venit la Stick-A-Trick™, mai ceva ca Loz In Plic™!

Orice ati fi tentati sa credeti, Stick-A-Trick™ nu este un exercitiu de cautat rime pentru poetii si folkistii in devenire! Prezentat publicului anul trecut la Muntele Mic, in cadrul turneului Learn To Ride, Stick-A-Trick™ este cel mai tanar membru al familiei de evenimente Boarder's. De atunci Stick-A-Trick™ si-a mancat cuminte spanacul din farfurie, a invatat bine si a mai crescut, iar acum este pregatit sa insoteasca turneul Learn To Ride pe tot parcursul lui din acest sezon.

Stick-A-Trick™ este simplu ca un powderspray intr-o zi cu zapada in exces. Un format de jam-session relaxat si un parcurs de freestyle lejer, cu rail-uri, box-uri, kickere (si alte elemente dupa posibilitatile fiecarei locatii), asteapta riderii motivati in timpul weekend-urilor Learn To Ride™. Ambianta muzicala de calitate si un buget nu-tocmai-neglijabil sunt de-la-sine-intelese. Cine reuseste sa-si aterizeze trickurile propuse, incaseaza pe loc niste bani din partea organizatorilor, in timp ce un arbitru comenteaza evolutiile riderilor in timp real si le ofera premii cash-in pe masura.

Stick-A-Trick™ este unealta ideala pentru a ajuta riderii sa se motiveze reciproc si sa progreseze astfel, deoarece scopul principal al Stick-A-Trick™ este sa ridice subtil stacheta mai sus si sa contribuie sensibil la evolutia scenei de freestyle a patriei. Stick-A-Trick™ este mura-in-gura; distractiv pentru oricine si cu premii pe care doar trebuie sa VREI sa ti le insusesti. Prin urmare, rideri din toate satele uniti-va! Uitati de reportul la 4 din 69 si poftiti la Stick-A-Trick™! Va asteptam sa ne praduiti tolba cu premii in fiecare locatie Learn To Ride de anul acesta.Boarder's va invita la Poiana Brasov pentru prima etapa Learn To Ride si Stick-A-Trick™


Avem placerea de a va anunta ca turneul Learn To Ride de anul acesta debuteaza in weekend-ul 29-30 Decembrie la Poiana Brasov. Locatia exacta este, in premiera, zona de la baza partiei Sub Teleferic, deasupra statiei de jos a Telecabinei Mici, in dreptul izvorului. Ca de obicei, va asteapta echipament special Burton Learn To Ride si instructori prietenosi, pentru a va facilita accesul in minunata lume a snowboarding-ului.

De asemenea, prima etapa Learn To Ride, aduce la Poiana Brasov si noul nostru format de concurs botezat "Stick-A-Trick™", care s-a dovedit un veritabil succes sezonul trecut in cadrul etapei de la Muntele Mic, unde a fost prezentat in premiera. Seful de santier al Stick-A-Trick™ este Kinda Geza, un personaj care nu are nevoie de prezentari suplimentare, iar parcursul va contine kickere, rail-uri si alte elemente surpriza care vor pune la incercare creativitatea participantilor.

Principiul Stick-A-Trick este foarte simplu: oricine aterizeaza trickul pe care si l-a propus incaseaza pe loc o suma de bani, care variaza in functie de dificultatea si creativitatea acestuia. Ambianta este sustinuta de muzica de buna calitate si de un arbitru care comenteaza in timp real evolutiile riderilor. Concursul se termina in momentul cand bugetul de premiere in valoare de 1000 de Euro este epuizat. Stick-A-Trick™ multumeste pe toata lumea, de la incepatorul care si-a aterizat primul FS 180 curat, pana la vulpoiul batran care a mai adaugat o variatiune de grab sau un strop de style repertoriului sau; toti pleaca acasa castigati!

Va asteptam intre 29-30 Decembrie in Poiana Brasov!

Un eveniment interesant care vine in sprijinul si in ajutorul riderilor, fie ca sunt pe schiuri sau pe snowboarduri, in ideea de a promova, de a ridica stacheta ca freestyle-ul sa capete cat mai multi fani.

Sursa si informatii suplimentare : boardersshop.ro