Like Tree2Likes
 • 1 Post By atomic1
 • 1 Post By atomic1

Subiect: Fote 2013 1. Avatarul lui alexoffroad

  Fote 2013

  Am deschis un topic nou pentru ca am vazut foarte multe discutii pe acesta tema!
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 2. Avatarul lui atomic1
  Eu sunt interesat de cum si de unde ajungem in Poiana pe perioada concursului.
  Flacara olimpica-1.JPG
  Ultima modificare făcută de atomic1; 13.02.2013 la 12:43.

 3. Avatarul lui ciubaka
  Umbla informatia ca nu ai voie sa urci cu masina decat daca ai cazare in Poiana. Daca nu ai, atunci se ia autobuzul din Livada. Ar fi frumos totusi sa nu lase cursele clasice, ci sa bage mai multe curse speciale pe perioada evenimentului, ca altfel or sa fie ditamai cozile acolo

 4. Avatarul lui atomic1
  Asa am auzit si eu, poate vine cineva cu informatii mai precise. Daca nu poti urca cu auto personal banuiesc ca o sa existe locuri de unde poti pleca(Livada, poate chiar si din Rasnov), tarife, ore de plecare, coborare, etc.
  Eu vreau sa merg la concursurile de Ski Alpin.

  ---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

  Stire preluata din presa:
  RAT Brașov își va suplimenta capacitatea de transport pe traseul liniei 20: Livada Poștei – Poiana Brașov. Astfel, autobuzele de pe această linie vor circula zilnic între orele 5.30 și 24.00, cu o frecvență a trecerilor prin stații de 15 minute pe tot parcursul zilei.

  Prima plecare în cursă va avea loc la ora 5.30 din capătul de linie Livada Poștei, iar ultima plecare la ora 23.30 din Poiana Brașov. De menționat faptul că, în afară de suplimentarea menționată, în măsura în care va exista o cerere de transport mai mare decât cea anticipată în acest moment, RAT Brașov va crește numărul de autobuze pe linia 20.

  În data de 17 februarie 2013, pe perioada desfășurării Festivității de deschidere a FOTE, autobuzele RAT Brașov de pe liniile 50, 50B, 51 și 52 vor circula, pe sensul de deplasare Piața Unirii – Teatrul Dramatic pe un traseu modificat, prin Livada Poștei.

  Revin si cu alte stiri ...daca le gasesc...
  ciubaka likes this.

 5. Avatarul lui atomic1
  Unele voci spun ca se vor organiza foarte multe curse RAT gratuite pentru cei care vor sa participe ca spectatori la evenimentele FOTE.
  Am mai gasit o stire :
  20 de autobuze RAT îi vor transporta pe elevii braşoveni care vor să urmărească evoluţiile sportivilor de la FOTE. Transportul este asigurat pentru aproximativ 3000 de elevi din şcolile şi liceele braşovene. Transportul va fi asigurat pentru toate cele patru locaţii în care sunt programate competiţiile din cadrul FOTE. Punctele de plecare pentru autobuze vor fi Poienelor, Livada Poştei și Bartolomeu (capătul de linie al traseului 5). „Am stabilit un grafic cu RAT şi cu fiecare şcoală astfel încât să putem asigura participarea doritorilor la toate competiţiile. Fiecare șofer va avea un tabel nominal cu elevii și sportivii de la cluburile sportive școlare care au solicitat să fie prezenți la competițiile de la Poiana Braşov, Predeal sau Cheile Grădiştei. Obligatoriu, elevii vor avea un însoțitor de la școala lor. Cei mai mulți doritori au fost pentru concursul de schi alpin, biatlon și snowboard“, a precizat viceprimarul Răzvan Popa. În cazul în care vremea va fi potrivnică, cursele către Cheile Grădiştei vor ajunge la o distanță de 1,5 kilometri de locul unde se desfășoară concursul de schi fond, iar daca vremea o va permite, autobuzele vor ajunge până la destinație.Studenții nu beneficiază de această facilitate, pentru că n-au existat solicitări în acest sens către Primăria Brașov.

  Pe întreaga perioada a FOTE 2013, cursele RAT către Poiana Brașov vor avea o frecvență de 15 minute, în prezent acestea circulând la un interval de 30 de minute.

  ---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

  Hai ca ma gasit si ceva cu restrictiile (stire din 10.02.2013) :
  Primarul George Scripcaru, care este şi preşedintele Comitetului de Organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), a ţinut să precizeze că organizarea acestui eveniment nu va presupune restricţionarea traficului auto spre Poiană sau spre celelalte baze sportive din judeţ, unde se vor desfăşura competiţiile sportive. Scripcaru a precizat, astăzi, în emisiunea „Secretele Braşovului” de la RTT, că singura restricţie rutieră ce va fi impusă începând cu data de 17 februarie va fi în Poiana Braşov, pe strada Poiana Soarelui, pe tronsonul cuprins între drumul de acces spre patinoarul din staţiune (intersecţia cu strada Valea Lungă în zona parcării de la Şura Dacilor) şi telegondolă (Pub-ul Rossignol), respectiv spre Pârtia Subteleferic, unde vor avea loc competiţiile de schi alpin.

  Pe acest tronson vor avea acces doar maşinile care transportă delegaţiile oficiale, sportivii şi arbitrii, dar şi cei care sunt cazaţi la pensiunile şi hotelurile din acest perimetru. George Scripcaru a ţinut să precizeze că persoanele care vor veni cu maşina în Poiană, dar şi la celelalte baze sportive, vor trebui să respecte indicaţiile voluntarilor şi ale personalului de securitate. Acesta a recunoscut că singura problemă ce poate apărea este în privinţa locurilor de parcare, în special în Poiană. „Nu le putem lungii şi nici lăţii. Aceasta este situaţia şi cei care vin cu maşina vor trebui să respecte anumite reguli. Nu avem nici un interes să blocăm accesul spre Poiană, fiindcă vrem să vină cât mai multă lume la competiţii”, a precizat Scripcaru.

 6. Avatarul lui atomic1
  Conform informatiilor de mai sus, se poate circula catre Poiana doar pana la intersectia cu str. Valea Lunga, in limita locurilor de parcare.
  Am atasat si o harta pentru cei care nu cunosc toate strazile din Poiana.Harta poina - restrictii2.JPG

 7. Avatarul lui atomic1
  Astazi a fost superb in Poiana. Un concurs pe cinste, cei care se pricep au spus ca au dat clasa baietii. Ne-am bucurat si noi de atmosfera.

  slalom urias cu D 1.JPGslalom urias 1.JPGslalom urias 2.JPG
  Ultima modificare făcută de atomic1; 19.02.2013 la 16:19.

 8. Avatarul lui atomic1
  ANNEWANTER Manuel - Austria locul 1, medaliatul cu aur

  slalom urias cu D 3.JPG

 9. Avatarul lui atomic1
  GRAF Mathias Elmar - Austria locul 2 , medaliatul cu argint

  slalom urias cu D 4.JPG
  rares likes this.

 10. Avatarul lui atomic1
  GATEAU Elie - Franta locul 3, medaliatul cu bronz

  slalom urias cu D 2.JPG

 11. Avatarul lui atomic1
  Cine stie pareri (reale) din partea delagatiilor cu privire la acest eveniment ? Care a fost rezultatul ? A meritat ? in afara de acele da..ca ..uite ne vede lumea si poate poate....

Subiecte similare

 1. Armada TST 2013 sau LINE Sir Francis Bacon 2013 ?

  De pimpfr3ak în forumul Discutii echipament schi
  11:25  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  11:25 26.11.2012


SEO by vBSEO