1. Avatarul lui rares

  Aparat de informare turisticã, la Predeal

  Primãria Predeal a inaugurat, azi, un aparat de informare turisticã de unde turistii pot afla locurile de cazare din pensiuni sau hoteluri, care este starea pârtiilor si a vremii sau pot trimite email-uri si poze prin internet. De asemenea, turistii au la dispozitie prin intermediul aparatului "turist informator" si hãrti online cu trasee cãtre principalele puncte turistice. Aparatul functioneazã non stop, iar accesarea informatiilor este gratuitã.

  Investitia pentru inaugurarea "turist informator"-ului s-a ridicat la aproximativ 10.000 euro, potrivit primarului Mihail Vestea. Acesta este cel de-l treilea aparat de acest fel inaugurat în tarã, dupã cele din Brasov si Miercurea Ciuc.

  "De pe aparatul montat în varã la Brasov s-au trimis deja nu mai putin de 24.000 de email- uri în toatã lumea. Nu mai vorbim de numãrul mare de accesãri zilnice. Turistul poate alege cu ajutorul aparatului pensiunea sau hotelul la care vrea sã se cazeze. Automatul indicã si dacã sunt locuri libere si care este pretul. În plus, se pot afla informatii la zi despre pârtiile de schi, despre ce este de vizitat si despre ruta pe care trebuie sã meargã",
  a declarat Gassner Wolfgang Norbert, reprezenatatul firmei NWG care s-a ocupat de montarea aparatelor. Aparatul se aflã lângã punctul de informare turisticã din Gara Predeal.

  "Astfel de aparate existã în marile orase din Europa. Predealul este un oras turistic si de aceea promovarea este esentialã. Îi voi convinge si pe primarii din celelalte statiuni învecinate sã aducã astfel de aparate", a precizat primarul Mihai Vestea

  sursa : www.schi-romania.blogspot.com

 2. Avatarul lui popika
  Pai si unde este ca vreau sa dau si eu un mail?


  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!SEO by vBSEO