Subiect: BMW X1 Live tour 1. Avatarul lui rares

  BMW X1 Live tour

  BMW X1 Live Tour
  În perioada 28-31 ianuarie, la Poiana Brașov, este programat BMW X1 Live Tour, ca parte a unui program internațional în parteneriat cu producătorul de echipamente sportive K2. Sunt organizate teste cu modelele din gama BMW X și teste pe pârtie cu schiurile K2.

  „BMW X1 Live Tour” are ca punct central colaborarea cu producătorul de echipamente sportive K2, noul BMW X1 și ediția limitată de schiuri K2 LTD BMW X1. Este vorba de numai 500 de exemplare numerotate, perechi care nu vor fi disponibile la vanzare ci vor fi distribuite exclusiv prin concursuri speciale. În România se caută 10 câștigători printr-o serie de competiții realizate împreună cu partenerii locali ai evenimentului – Gazeta Sporturilor, GSP TV și FHM - Esquire.

  Cu destinații în multe din stațiunile de schi din Europa, BMW X1 Live Tour se oprește la Poiana Brașov în perioada 28-31 ianuarie. În program sunt prevăzute teste într-un program organizat de una din cele mai reunmite școli de pilotaj monomarcă: BMW Driver Training. Doi piloti BMW cu o bogată experiență în sporturile cu motor vor organiza aceste sesiuni. În doua probe se vor testa gama de modele BMW X: un parcurs pe șosea și off-road demonstrează performanțele sistemului de tracțiune integrală xDrive, în timp ce un exercțiu de „drifting” probează agilitatea tipică BMW.

  Echipa K2 pune la dispoziție participanților echipamente de schi și monitori specializați, totul pentru a experimenta cele mai noi produse K2. Programul este realizat de Sabsport, reprezentantul K2 în România, în colaborare cu site-ul de specialitate skivirus.com.

  Colaborarea BMW – K2 și-a lansat amprenta și pe spotul TV de promovare BMW X1, unde rider-ul K2 Roman Rohrmoser (Backside Pro Team) realizează un back-flip deasupra noului model. Echipa de atleți K2 va fi prezentă și pe pârtia de la Poiana Brașov pentru demonstrații.

  Mai multe informatii despre

  BMW Driver Training: BMW Driver Training: driving pleasure on a sound basis

  K2: K2 Skis

  Roman Rohrmoser: roman-rohrmoser.com - start


  Mai jos aveti cateva poze de la evenimentul din Slovenia.

  CARVE THE ICE :lighten:

  e-mail : rares.stanescu@skivirus.com

 2. Avatarul lui omurau
  Testele la masini si la schiuri sunt doar pt castigatori?

 3. Avatarul lui rares
  nu, trebuie sa te inscrii pe site-ul BMW.
  CARVE THE ICE :lighten:

  e-mail : rares.stanescu@skivirus.com

Subiecte similare

 1. Swatch TTR World Snowboard Tour - The Movie 07/08

  De dand în forumul Cupa Mondiala
  15:25  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  15:25 20.01.2010
 2. 2009 Freeride World Tour

  De popika în forumul Evenimente internationale
  09:38  
  • Raspunsuri: 7
  Ultimul Mesaj
  09:38 01.04.2009
 3. be.live.it

  De dragacatalin în forumul Stiri
  20:58  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  20:58 11.03.2009
 4. live cams

  De orezQlapte în forumul Informatii Statiuni
  18:58  
  • Raspunsuri: 69
  Ultimul Mesaj
  18:58 10.12.2008


SEO by vBSEO