Asa cum va promiteam de cand am auzit de organizarea acestor cursuri de freeride in Romania , iata ca putem sa semnalam primele detalii despre organizare.

Cursurile pentru nivelul mediu- avansat vor fi tinute de Ion Trandafir, la Balea Lac, in patru serii, incepand cu 17 ianuarie (ultima serie va fi in martie). Obiectivul declarat al acestor cursuri este de a ii aduce pe participant la un stadiu tehnic suficient pentru a cobori fluent si cu cit mai putin efort pante care inainte li se pareau greu accesibile . Grupele vor fi formate din cate 10 cursanti, si pe site-ul lui Ion veti putea urmari stadiul inscrierilor si numarul locurilor ramase disponibile pentru fiecare serie.

Pentru a asigura un nivel corespunzator si omogenitatea grupului, Ion solicita o inregistrare video de la fiecare cursant, pentru a-l evalua, sau daca aceasta nu este posibila, trebuie sa faceti o tura de evaluare pe zapada – in Sinaia.

Cursurile vor ocupa cate 4 ore / zi in fiecare din cele 5 zile, de lunea pana vinerea. Terenul de “scoala” va fi de la Cabana Paltinu in sus (Doamnei, Capra, Pisica)
Ofertele de cazare sunt si ele expuse transparent, cu mai multe variante, si le puteti gasi si pe ele pe site-ul lui Ion, alaturi de pretul cursurilor. Care pret noua ni se pare foarte avantajos !
off-piste offpiste ski schi powder pulver pulvar training backcountry
Desigur ca este obligatoriu ca fiecare cursant sa aiba echipamentul de siguranta in caz de avalansa – si anume transceiver, lopata si sonda.

Pentru inscriere, gasiti detaliile si adresele de e-mail aici

In speranta ca virusii vor fi cat mai numerosi printre cursanti,
Echipa Skivirus va doreste bafta si o iarna bogata in zapada!