1. Avatarul lui popika

  MALIN '09 - Acum si pe DVD!

  Credeati ca s-a terminat? Nu! Nici gand!

  Incercam atat cat putem sa ne/va ajutam sa treceti perioada lunilor fara zapada mai usor si sa va mai retinem atentia cu cate un eveniment (cu sa fara legatura cu schiul, dar cu senzatii tari), cate o stire si din cand in cand cu cate un articol....

  Cei care au o activitate latenta pe forum si mai arunca un ochi peste ce se vorbeste pe forum, s-au implicat mai mult sau mai putin in evenimentul Cupa Malinului 2009 sau cel putin au avut o parere de expus in discutiile derivate ale evenimentului, au parte de o mega-surpiza. Pentru toti aceia si pentru toti ceilalti avem o STIRE FRUMOASA SI VIZUALA!


  A APARUT FILMUL CONCURSULUI! Da, doamnelor, domnisoarelor, domnilor si domnisorilor! Filmul de la Cupa Malinului 2009 este acum si pe DVD. Suna a reclama dar nu este decat un anunt ca a aparut cea mai cool amintire a unui participant/spectator la concursul care obisnuieste sa ne anunte ca trebuie sa incepem numaratoarea inversa pana la caderea primilor fulgi din sezonul ce ne astepta.

  Ce va putem spune despre el? Pai va putem spune tot ce stim si anume ca acest film contine imagini cu toate evolutiile din concurs si imagini statice cu concurentii, dar si cele mai reusite si mai expresive poze care ne reamintesc un pic de atomosfera concursului. De vazut nu l-am vazut nici noi si asteptam cu nerabdare sa punem mana pe un teaser pe care sa vi-l aratam si voua. Nici pretul nu il stim, dar nu cred ca este cazul sa va faceti probleme ca nu va saraci nimeni pentru un DVD cu Filmul Cupa Malinului 2009, ci mai degraba se va imbogati cu amintiri, speram noi, cat mai frumoase.

  Incercam sa face rost de cate mai multe detalii si informatii pentru voi, dar pana atunci cine este deja hotarat si vrea sa intre in posesia unui DVD, nu trebuie decat sa dea un mail aici.

  In rest toate cele bune!
  Echipa SKIVIRUS.com

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 2. Avatarul lui popika

  Avem TEASERUL!

  Am reusit sa va aducem in fata ochilor si un mic teaser ca sa va convinga de continutul DVD montat pentru voi iubitorii de ski si zapada!

  Vizionare placuta!


  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

Subiecte similare

 1. se termina, de ce ne apucam acum, pana la iarna?

  De am42 în forumul Cu bicicletele
  13:34  
  • Raspunsuri: 109
  Ultimul Mesaj
  13:34 18.09.2012


SEO by vBSEO