1. Avatarul lui popika

  Sinaia BIG AIR SESSION - 2 martie '08 se tine pe 1 martie '08

  Se pare ca si la noi lucrurile nu mai stau pe loc si incet cu incet s-au pus in miscare.

  Iata ca Asociatia Montana Absolut Outdoor in parteneriat cu Primaria Sinaia, Consiliul Local Sinaia, SC Teleferic Prahova SA, Dynastar-Lange si MOVEMENT, au reusit sa deschida un snowpark la Sinaia: SNOWPARK VALEA DORULUI.

  Initiativa a fost cu succes imbratisata de cei care sunt pasionati de trickuri si freestyle, dar si de cei care vor sa incerce cu timiditate cateva jumpuri. Intrarea este libera oricarui pasionat de sporturile invernale, fie ca "se da cu placa", fie "ca se da cu schiurile".

  Si ca sa se dovedeasca ca timpul costa bani si nu merita pierdut, mai ales in aceste vremuri cand iarna este din ce in ce mai putin darnica, lumea s-a pus pe organizat eventuri. Cum multi dintre noi sunt doritori de astfel de eventuri, iata ca m-am interesat si am cules cateva informatii pentru voi.

  SINAIA BIG AIR OPEN - 2 MARTIE  BIG AIR - adica concurs de freestyle cu trickuri si jumpuri si tot ce iti mai trece prin cap
  OPEN - deschis tuturor, inscrierea libera pentru mine, pentru tine si prietenii tai schiori si snowboarderi.

  CAND SI UNDE? Duminica 2 Martie in snowparkul de pe Valea Dorului din Sinaia.

  CE SE INTAMPLA ACOLO? O sa vina doi rideri de la Movement, un freestyler si un freerider, care vor face un demo pentru cei sositi la fata locului. Pe langa asta, vor sta de vorba cu cei interesati, incercand sa arate, sa exlice si sa te invete cateva trickuri de care esti interesat.

  TESTE SCHURI? DA! O sa fie organizat si un teste pentru skiurile Movement. La teste vor participa modele ca Thunder 187, Baggy, Pow-Pow, Flame, Spicy, Gladiator si Kamasutra. Asa ca freestylerii si freeriderii vor avea cu ce sa se "incalzeasca un pic".

  PREMII? Bineinteles ca vor fi si premii si nu orice premii: in valaoare de 3500Euro. Premiile vor fi in bani dar si echipament: schi, snowboard, costume ski si snow, polare si multe altele.

  Asa ca va asteptam pe 2 Martie in Snowparkul Valea Dorului ca sa aterizam un trick si poate sa luam si un ban!

  MODIFICARI: organizatorii au modificat data in care se va tine acest eveniment si anume eventul va avea loc pe data de 1 MARTIE '08 (mai multe detalii puteti gasi in afisul eventului)


  Sursa: absolutoutdoor.com

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 2. Avatarul lui popika
  Cine se baga?
  Eu ma duc asa ca sigur ma veti gasi la fata locului...

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 3. venim si noi! numai sa fie zapada.

 4. 2008 !!!!!!!!!!

 5. Avatarul lui Mal

  Good job Popika

  Nota ten ten pentru initiativa!

 6. Avatarul lui malutzu
  Pana la coada e 2008 sau 2009?

 7. Avatarul lui andra
  2008..

 8. ha ,ha ,ha se vede treaba ca m-am lovit la genunchi si mi s-a stricat capul. eram convinsa ca e acum pe 1 martie! mai, mai!!

Subiecte similare

 1. ARHIVA - Sinaia

  De rares în forumul Informatii Statiuni
  09:06  
  • Raspunsuri: 1442
  Ultimul Mesaj
  09:06 20.12.2014
 2. Telegondola de la Sinaia

  De rares în forumul Stiri
  13:39  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  13:39 07.02.2008


SEO by vBSEO