Boarder's va pofteste pe peron: Learn To Ride si Stick-A-Trick™ in statia Busteni!

Dupa ce anul acesta turneul Learn To Ride si proaspatul sau acolit, Stick-A-Trick™ au debutat la Poiana Brasov, caravana Boarder's isi continua deplasarea pe Valea Prahovei si poposeste la Busteni pe 12 si 13 ianuarie. La baza partiei Kalinderu, locatia cu care v-ati obisnuit si in anii trecuti, va asteapta echipamentul special Burton Learn To Ride si instructorii nostri prietenosi, pentru a va facilita accesul in minunata lume a snowboarding-ului.

De asemenea, proasptul format Stick-A-Trick™ si mini snowpark-ul sau aferent vin si ele la Busteni, pentru inca o orgie cu trick-uri si bani cash, dupa un succes de proportii la Poiana Brasov. Din nou, seful de santier al Stick-A-Trick™ este Kinda Geza, un personaj care nu are nevoie de prezentari suplimentare, iar parcursul va contine kickere, rail-uri si alte elemente surpriza, care vor pune la incercare creativitatea participantilor.

Principiul Stick-A-Trick este foarte simplu: oricine aterizeaza trickul pe care si l-a propus incaseaza pe loc o suma de bani, care variaza in functie de dificultatea si creativitatea acestuia. Ambianta este sustinuta de muzica de buna calitate si de un arbitru care comenteaza in timp real evolutiile riderilor. Concursul se termina in momentul cand bugetul de premiere in valoare de 1000 de Euro este epuizat. Stick-A-Trick™ multumeste pe toata lumea, de la incepatorul care si-a aterizat primul FS 180 curat, pana la vulpoiul batran care a mai adaugat o variatiune de grab sau un strop de style repertoriului sau; toti pleaca acasa castigati!

Va asteptam intre 12-13 Ianuarie la Busteni!


Sursa: boardersshop.ro