1. Avatarul lui rares

  Bansko tine Cupa Mondiala

  Bansko este pregatita pentru cel mai important eveniment sportiv din Bulgaria pe sezonul 2008-2009, Alpine Ski FIS World Cup, eveniment care va avea loc pe partiile de sub varful Todorka.

  28.02 - 1.03.2009 este perioada in care se vor desfasura proba de Super G si proba de Coborare ambele facand parte din circuitul Cupei Mondiale. La aceste probe vor veni cele mai bune schioare ale lumii.

  Mai jos aveti cateva poze cu partia unde se vor tine cele doua concursuri:

  Pentru realizarea acestui eveniment au fost investite nu mai putin de 3.22 milioane dolari, investitii care au constat in cresterea numarului de locuri de parcare, reabilitarea strazilor si iluminarea lor.  Bansko va fi gazda unui concurs de Cupa Mondiala care va avea loc pe pe perioada de 25-26 februarie 2011.Cei mai bun schiori ai lumii se vor intrece la probele de Super G si Slalom. Un an mai tarziu se vor tine probe de Super G, dar de data aceasta vor participa cele mai bune schioare din lume.

  Se preconizeaza ca Bansko va avea un profit de 1 milion de $ in fiecare zi pe durata desfasurarii concursurilor. Banii vor veni de la cei 10000 de turisti care vor veni din toata lumea sa vada elita schiului mondial.

 2. Avatarul lui arcarius
  Un alt mare castig pt. bulgari, de data aceasta pe termen lung, va fi mediatizarea statiunii. O groaza de lume va afla ce inseamna statiunea Bansko si vor veni in anii ulteriori.
  Bravo lor.

 3. Avatarul lui bogodan
  ceapa ei de treaba. trag nemtii de ei sa-i faca oameni da ma tem ca n-or reusi veci.problema e ca de noi nu se apropie nimeni cu investitrii nostri de doi lei din turism care au furat tot si n-au bani nici de paine.

 4. Avatarul lui klaudius

  Angry

  la noi de ce nu se poate?????!!!!! ce noi nu avem zapada pe munti?

  PS: nu vreau neaparat un raspuns pt ca stim cu totii cum merge treaba pe la noi prin tara

 5. Avatarul lui bogodan
  problema la noi e proprietatea.daca e publica manuieste primarul, daca primarul vrea isi prinde urechile cu achizitii publice,investitorii n-au putere financiara, cei ce au pus mana pe hoteluri dupa privatizare au epuizat resursele dand mita sa le poata lua, acum trag pielea de pe ele da de le asigura traiul zilnic.pai la noi singurul investitor cat de cat serios e copos care e recunoscut pentru zgarcenie, in rest doar trepadusi vai de capul lor, hoti care nu iubesc schiul deci ii doare la banana.

 6. Avatarul lui vsorinel
  Da, merita Bansko sa se tina FIS World Cup pt femei acolo. Arata super la Bansko si cele 2 partii pe care se va tine (Todorka si Tomba) au fost inchise inca de pe 02 feb pt evenimentul asta si ingrijite zilnic.
  "Doing nothing is very hard to do...
  You never know when you finished."

  [Leslie Nielsen]

  vsorinel.blogspot.com

Subiecte similare

 1. Bansko - Bg

  De floricelu71 în forumul Informatii Statiuni
  10:08  
  • Raspunsuri: 937
  Ultimul Mesaj
  10:08 10.01.2020
 2. Cine castiga Cupa Mondiala?

  De rares în forumul Cupa Mondiala
  22:01  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  22:01 14.02.2009
 3. Sinaia BIG AIR SESSION - 2 martie '08 se tine pe 1 martie '08

  De popika în forumul Evenimente nationale
  12:07  
  • Raspunsuri: 7
  Ultimul Mesaj
  12:07 10.02.2009
 4. Calendar Cupa Mondiala 07-08

  De rares în forumul Evenimente internationale
  00:13  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  00:13 25.10.2007


SEO by vBSEO