Maria Riesch, din Germania, a castigat Super Combinata organizata duminica in statiunea canadiana Whistler. Riesch a terminat concursul cu timpul cumulat de 2:10.07. Marlies Schild a venit pe locul 2 la 0.09 secunde de lider, iar Anja Paerson la 0.31 secunde de locul 2.

Lindsey Vonn, cea care a castigat primele 3 Super Combinate din acest sezon a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 5, ea avand un timp mai prost cu 0.57 secunde fata de liderul clasamentului.Cu toate acestea Vonn a ramas lider in clasamentul general, in fata austricei Nicole Hosp, care s-a clasat pe locul 4 la concursul de duminica.

Au mai ramas inca 8 concursuri sezonul acesta iar Vonn conduce clasamentul general cu 1103 puncte, cu 54 mai multe decat Hosp si 122 fata de Riesch.

Riesch, una dintre cele mai bune prietene ale lui Vonn, a cucerit a sasea victorie in Cupa Mondiala din cariera sa si a doua in acest sezon.


Maria Riesch

Schild a realizat o mansa secunda foarte buna reusind sa imbunatateasca performanta slaba din acest sezon.

Paerson, campioana mondiala la Coborare, Super G si Super Combinata, a cucerit primul podium de cand s-a clasat pe locul al doilea la Coborarea de la Cortina tinuta in ianuarie.