Andrea Fischbacher si Fabienne Suter au ocupat locul 1 la proba de Super G organizata duminica 10 februarie 2008 la Sestriere, in Italia, amandoua terminand cursa cu timpul de 1:21.06. Pe locul 3 a venit Maria Riesch la 0.24 secunde de cel mai bun timp.

Cursa a fost intrerupta de mai multe accidente. Printre schioarele care nu au reusit sa termine s-a aflat Maria Holaus, care a suferit o lovitura la cap si a fost dusa de urgenta la spital in Torino.

Canadiana Emily Brydon, castigatoare Super G-ului de la St. Moritz, a cazut si ea chiar inainte de sosire.

Lara Gut, schioarea din Elvetia, care a avut prima clasare in top 3 in Cupa Mondiala, chiar weekendul trecut, a cazut pe spate chiar dupa primele porti. De departe cea mai spectaculoasa a fost iesirea in decor a Fraenzi Aufdenblatten care a scapat fara nici o accidentare.

In timp ce se vedea clar ca Fischbacher in varsta de 22 de ani va castiga la Super G intr-o zi avand in vedere ca a fost campiona mondiala la juniori in 2004 si 2005, performanta lui Suter a fost mult mai neasteptata."In tot acest timp m-am mentinut motivata spunandu-mi ca daca voi avea rabdare, rezultatul va aparea" a zis Fischbacher.

Americanca Lindsey Vonn, castigatoarea Coborarii de sambata a venit doar pe locul 16, in spatele rivalei ei, Nicole Hosp. Rezultatul i-a permis austriecei sa preia conducerea clasamentului general."Nu inteleg ce s-a intamplat astazi, " a spus Vonn. "Am simtit ca am mers bine dar se pare ca este cel mai prost rezultat din sezonul acesta." a mai adaugat Vonn.