1. Avatarul lui alexoffroad

  Armada noua colectie 2009 / 2010 - prezentarea oficiala

  O abordare coerenta
  Un efort sustinut
  Temele facute asa cum trebuie

  Asa am putea rezuma in putine cuvinte prezentarea ARMADA la care am participat in aceasta seara. Prezentarea ideii de freeski. Prezentarea unei colectii de schiuri. Prezentarea unei colectii de haine pentru schi. Si prezentarea rideri-lor care vor “calari” creatiile Armada ca “ambasadori” ai acestei marci: Ion Trandafir si Ghitzuca Avram.

  Orange Concept Store, o locatie “mai altfel” pentru un eveniment “mai altfel”.

  Dupa ce ne-am adunat de pe drumuri, mici grupuri s-au coagulat si cei prezenti déjà uitasera ca afara este cald, si uscat. Daca auzeai discutiile ai fi crezut ca trebuie sa te duci sa cauti lanturile de iarna pentru rotile masinii tale.

  Discursul maestrilor de ceremonie a inceput cu definirea notiunii de freeski – mai mult decat un sport, si in acelasi timp mai mult decat o distractie. Daca existau intrebari despre cum a inceput si cum s-a dezvoltat freeski-ul in Romania, ajutat de nume precum Bubulu’, Ion Trandafir, sau Joe Indianu’, am aflat raspunsurile.

  Ca sa intelegeti, freeski, in cuvinte putine, inseamna relaxare, distractie si pasiune. In ce proportii, hotarati fiecare.

  A urmat o scurta trecere in revista a formelor pe care le-au imbracat, de-a lungul timpului, schiurile, pornind de la twin-tips-urile simple, trecand prin inovatii precum Volant Spatula, sau K2 Pontoon, influentate de rideri precum Glen Plake sau Shane McConkey.

  Armada a deposit de multa vreme stadiul de “mic” fabricant de schiuri, totalizand anul trecut o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro. Eforturile lor sunt indreptate in special spre inovare, cuvintele de ordine fiind “forward thinking”. Acest concept este usurat de faptul ca modelele marcii sunt produse in fabricile Atomic si Head, permitand astfel o concentrare asupra tehnologiilor si noutatilor utilizate.


  THALL , JJ , ANT , ALPHA1 , ALPHA2 , ARG , ARW , AR6 , ARV , ARVw , EL REY , CANTIKA , CODA si BANTAM

  Da, ati ghicit! Ne-au fost prezentate, in toate detaliile si in toate secretele lor, modelele 2009-2010 ale line-up-ului Armada. Panoplia din care va puteti alege cu ce sa asaltati muntele, cu ce sa faceti trick-uri in park sau in pipe, sau sa va dati pur si simplu.
  Detaliile tehnice le gasiti pe site-ul Armada Romania , noi va putem spune ca daca va doriti un El Rey de 185cm, puteti sa va indepliniti visul doar pentru sezonul urmator, pentru ca este SOLD-OUT pentru acest sezon in aceasta lungime. Oh, sa nu uit, posibil sa il gasiti pentru demo sau pentru inchiriere in centrele selectionate de Armada Romania.

  Pentru fanii die-hard ai marcii, dar si pentru cei care vor un echipament deosebit, atat calitativ cat si estetic, incepand cu acest sezon, faceti economii, spargeti pusculitzele: exista colectia “outerwear” Armada. Si nu, nu (numai) designul le face deosebite, si lungul process de cercetare si de selectie a materialelor. Membrana eVent reprezinta un salt tehnologic, si se regaseste in cele mai tehnice piese din colectie. La celelalte gasiti tehnologia patentata MegaRex – cu un echilibru durabilitate- eficacitate – pret deosebit. Abia apoi vine si designul.
  galactic jacket inverse jacket cosmo jacket spectrum jacket radar jacket plasma pant quasar pant blast pant willow jacket agency tech-fleece gloves manusi ski schi offpiste off-piste

  Tehnologiile au fost explicate pe scurt, mai mult trecute in revista pentru cei care nu erau foarte familiarizati cu notiuni precum rocker, elf shoe, reverse camber, etc.

  Sunt 10 magazine, atat clasice cat si online, care adapostesc colectia Armada 2009-2010. Aceste magazine sunt coloana vertebrala a strategiei de marketing pe care distribuitorul Armada in Romania si-a propus-o. Bucuresti, Brasov, Sinaia, Sibiu, Cluj si Baia Mare sunt orasele in care puteti sa dibuiti in magazine aceste schiuri

  Parteneriatele cu AKLine si cu Asociatia monitorilor de ski si snowboard din Romania sunt doua initiative care vor dovedi atat seriozitatea distribuitorului, cat si calitatile schiurilor. Pe parcursul sezonului va indemnam sa urmariti promotiile Armada din magazine, pentru ca vor exista premii, sic el putin unul dintre aceste premii va fi un abonament complet la serviciile AKLINE. Detalii despre aceasta operatiune de backcountry access gasiti si aici.
  avalanche recco powder pulver pulvar deep
  Pentru ca Armada nu sunt “doar niste schiuri”, iar cei care le cumpara nu sunt “doar niste schiori”, viitori posesori ai unei perechi de schiuri Armada vor fi tratati cu o atentie deosebita: ei vor schia cu cei mai buni. Cei care vor achizitiona un model din gama all mountain vor beneficia de o lectie de schi cu un monitor atestat, cei care vor cumpara un model din gama park & pipe sau din gama backcountry / freeride vor intra in cercul extrem de select al celor care vor beneficia de explicatiile rider-ilor Armada – Ghitzuca Avram si Ion Trandafir.

  O noutate deosebita, pe care vrem sa o subliniem, premiera absoluta din cate stim in lumea schiului din Romania, este programul de buy-back pentru schiurile adresate copiilor. Astfel, la sfarsitul sezonului sau la inceputul sezonului viitor puteti sa duceti inapoi schiurile Armada care le-au ramas mici copiilor, si sa luati altele noi cu un discount substantial.

  Tot in linia eforturilor de promovare se inscrie si faptul ca veti putea gasi la anumite centre de inchirieri modele Armada pe care sa le testate, inainte de a va decide sa le cumparati
  Ion Trandafir a incheiat seara povestindu-ne cum a schimbat marca de schiuri pe care se va da in acest sezon, si ne-a facut cateva review-uri scurte dar atat de relevante despre modelele pe care le-a testat – JJ, ANT si ARV – modele pe care le va si folosi in acest sezon.

  Dupa aplauzele care au incheiat aceasta prezentare, am avut placerea si onoarea sa schimbam cateva cuvinte cu Ion Trandafir – va vom povesti intr-un articol cat de curand despre asta.

  Multumim Snow Patrol – distribuitorul Armada in Romania – pentru seara minunata, pentru atmosfera care ne-a facut sa ne asteptam sa gasim déjà zapada asezata afara… Si va invitam sa va dati cat mai mult sezonul care vine, si sa aveti suficiente resurse ca sa va cumparati perechea sau perechile de schiuri Armada care doriti sa va poarte prin zapezile ce vor veni!
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 2. foarte frumos, personal astept o astefel de prezentare si din partea altor producatori. ar fi inca un pas inainte in atestarea comunitatii de schiori din Romania.

 3. Avatarul lui arcarius
  F.buna chestia cu buy-back-ul pt. copii.
  Membrana eVent este marca inregistrata BHA Group Inc, folosita de cativa ani buni de Vaude. Am o geaca tehnica pt. munte marca Vaude, 3 sezoane, 20 000/20 000 cu eVent; este absolut incantatoare.
  eVent fabrics
  Tot aici o sa vedeti si marcile care folosesc eVent.

 4. Avatarul lui john_dude
  Frumoasa treaba, sunt gelos
  Hei, nu stiam de existenta unui retailer Armada si in Sibiu. O sa-l vizitez.

Subiecte similare

 1. VANDUT - clapari DalBello Axion 9 colectie 2008/2009

  De arcarius în forumul De Vanzare
  10:39  
  • Raspunsuri: 19
  Ultimul Mesaj
  10:39 22.11.2009
 2. Head - noua colectie 2009/2010

  De arcarius în forumul Discutii echipament schi
  09:37  
  • Raspunsuri: 7
  Ultimul Mesaj
  09:37 07.07.2009


SEO by vBSEO