Subiect: Booster Strap 1. Avatarul lui rares

  Booster Strap

  Ai observat vreodata ca unii schiori mai au o extra banderola la clapari, in portiunea de sus a ghetei ? Acea banderola este cunoscuta sub denumirea de Booster. Boosterul a fost creat ca sa stranga partea superioara a claparului pe gamba . Care ar fi avantajele ? In primul rand va face claparul sa se muleze foarte bine pe gamba, iar schiorul va putea realiza cristianele cu mai mare precizie si forta. De asemenea el va simti forta de reactiune mult puternic.  Cum iti dai seama daca si tu ai nevoie de asa ceva ? Daca ai claparii de ceva timp (2 3 ani) s-ar putea sa vezi ca s-au cam largit, iar partea superioara a claparului nu se mai muleaza bine pe gamba, atunci ai avea nevoie de Booster. Chiar daca nu ai remarcat faptul ca ti s-au lasat claparii si totusi observi ca tibia iti este sensibila la atingere, inseamna ca tibiile se lovesc de limba claparului atunci cand schiezi, deci iti trebuie ori o pereche de clapari noi, ori un Booster Strap.

  Booster Strap vine in 3 variante : copii (2 benzi elastice), standard (2 benzi elastice) si expert (3 benzi elastice).  Preturile variaza intre 19 $ si 40 $ in functie de model.

 2. Avatarul lui petak
  Si cine vinde asa ceva? Vreau sa incerc.

 3. Avatarul lui am42
  si de unde luam asa ceva?

 4. Avatarul lui rares
  ati gasit pana la urma booster strap ?
  CARVE THE ICE :lighten:

  e-mail : rares.stanescu@skivirus.com

 5. Eu am pe lange world cup ai mei si e bine sint elastic si idea este buna am modelul de race, face ca vitezea de reactie mai buna adica ca un arc care e compresat si revine cam asa e teoria. Eu subscriu, apropo daca e clapari nordica (cel putin alea mai vechi care are sotia) vine cu booster dejaSEO by vBSEO