Like Tree1Likes
 • 1 Post By alexandru_01

Subiect: Astept orice sfat 1. Astept orice sfat

  Buna as dori sa-mi recomandati niste schiuri sau tip de schiuri de viteza dar cu care sa pot schia si pe partie neamenajata. Majoritar schiez pe partii amenajate dar cateodata mai facem exceptii. Am inceput sa schiez acum 5 ani cand am luat niste ore iar viteza maxima la care am ajuns este 100km/ora. Bugetul nu este o mare problema . Inainte am schiat cu atomic varioflex 73 si vreau sa le schimb deoarece sunt uzate. Orice sfat este bine primit. Multumesc anticipat

 2. Avatarul lui menete
  Dezvolta mai mult...vrei sa aluneci cu suta pe partie neamenajata sau in off-piste ?

 3. Avatarul lui prislea
  Salut. One ski quiver cauta toti : ) Eu ti-as recomanda ceva gen all-mountain atunci, minim 90 sub talpa. Gasesti pe aici prin bazar doage inetresante mai ales ca bugetul tau nu e o problema. Eventual te poti orienta catre o legaura de freeride, gen Baron sau Guardian care merge si la o tura scurta cu piei de foca la pachet. Viteza, ca viteza... depinde si unde te dai si in ce conditii, mai ales in off-piste. Succes!
  For those about to ski, we salute you!

 4. De cand am lasat intrebarea m-am m-ai interesat si m-am gandit ca mai potrivit pentru mine ar fii ceva de tip race cursa. Pe powder nu prea schiez mai mult pe partii amenajate . Te rog recomanda-mi ceva de viteza cu precizie in viraje si stabilitate. multumesc

 5. Avatarul lui Dragonfire
  Care ar fi nazuinta ta secreta ? Vrei sa treci de pragul celor 100kmh? Perfect, incearca. Dar stiu sigur ca nu stii cum este cand te imprastii la 100 sau mai mult..si in mod clar doar o minune te-ar salva, fiindca nu ai cum sa fii pregatit fizic la nivelul atletilor care isi permit aceste viteze. Dar, de ce sa nu incerci..e o lume libera. Tasteaza "race skis" in Goagal si o sa gasesti pe alese. Recomand Head - Atomic - Salomon - Blizzard - Nordica - Volkl - Rossignol - Fischer..
  Guilty for loving snow..

 6. Ai dreptate nu stiu cum este sa cazi la o viteza asa mare dar te asigur ca incerc sa schiez cu grija . Am cazut o singura data la 50km/h din cauza la ceva gheata. Pe cat posibil am grija sa nu ma lovesc si nici sa nu pun in pericol pe altii . Am luat ore la inceput aproape zilnic de la o campioana nationala . Am participat si la ceva concursuri unde am ajuns pe locurile 3 sau 4 . Imi place sa schiez agresiv si si acum mai i-au ore cateodata pentru tehnici avansate . Nu vreau sa zic ca sunt la nivelul atletilor pentru ca nu sunt dar as vrea sa ajung. Am cautat la salomon si mi-au atras privirea x-drive 8.3 +mxt 12.

  ---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

  Pe partie as vrea m-am gandit la combinatia de clapari salomon x max 120 si schiuri salomon x-drive 8.3 mxt12
  Dragonfire likes this.

 7. Avatarul lui Dragonfire
  Ok asa, m-am linistit ! E placuta viteza si as fi magar sa nu recunosc ca-mi place, dar dupa vreo 40 de ierni pe schiuri in care nu avusesem evenimente importante, m-am "lasat" furat de niste doage ce le place viteza. Urmarea, simplu, spital, operatie, gips, 3 luni pe dreapta si recuperare inca vreo 6. De asta nu vad in a obtine viteze de top o mare scofala. Noi amatarii, ne putem multumi cu 60 - 80kmh, e arhisuficient.

  Despre salomon x-drive..imi face impresia unui schiu bun de carving, inteleg ca e cel mai usor din gama. Nu cred nici sa fie foarte rigid, deci ar putea fi foarte comfortabil si versatil pe partie. Dar tot din aceleasi motive nu prea il vad foarte bun la viteza, cum ziceam @70kmh. Fiind usor si posibil flexibil, poate creea mici probleme de precizie si stabilitate. Eu m-as orienta spre un GS gama asa zis "race" (un schiu mai greu si mai rigid, cu raza spre 18m).
  Guilty for loving snow..

Subiecte similare

 1. Vând haine de ski sau snowboard 50 ron orice

  De popika în forumul De Vanzare
  22:56  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  22:56 01.11.2016
 2. Schimb clapari Fischer Soma F6000 cu orice clapar marimea 27

  De ionut-alex în forumul De Cumparat
  11:37  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  11:37 07.02.2014
 3. cer un mic sfat!

  De vasilerusdea în forumul Discutii echipament schi
  07:53  
  • Raspunsuri: 5
  Ultimul Mesaj
  07:53 25.11.2013
 4. Orice de la Hervis de minim 700 lei.

  De htbrain22 în forumul De Vanzare
  19:54  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  19:54 07.11.2013
 5. Va cer un sfat !

  De Parvu în forumul Discutii echipament schi
  11:48  
  • Raspunsuri: 12
  Ultimul Mesaj
  11:48 15.11.2008


SEO by vBSEO