Like Tree1042Likes

Subiect: Ski de tura 1. Scuze pt intarziere!

 2. Avatarul lui mariusica
  Nu a fost nicio graba. Multumesc mult, apreciez ajutorul si informatia.

 3. Avatarul lui nutzu
  Tot la capitolul reviewuri / teste legaturi am dat si peste asta:
  https://www.alpin.de/tests-produkte/...ngen_2020.html

  E in nemteste dar se descurca admirabil auto-translate-ul.

  Ah si tot la legaturi, cautand preturi cat mai mici am dat peste Alpinist 12 la un super pret la romanii astia, in caz ca tenteaza pe cineva:
  Legaturi Marker Tura Alpinist 12 - LEGĂTURI DE SKI ȘI DE PLACĂ - ACCESORII
  Arc mediu si frane la preturi ok la skatepro.ro.

  Mi-au venit si mie Waybackurile, mai flat coada decat ma asteptam, in rest arata oook, build quality asa si asa la imbinari, sper sa n-am probleme cu delaminarea cum ziceam

  IMG_20200422_162743866.jpg

 4. Avatarul lui mariusica
  K2 sunt Made in China, dar....eu am avut un K2 annex 98 de care am fost extrem de multumit. Si am luat multe pietre cu el....nu am avut pic de grija de acel schi. Inca e folosit cu succes de Fane, vecinul meu din Magurele, dupa 5 ani si peste 120 de zile de schi, in orce conditii.

  Marker Alpinist e o alegere foarte buna. Eu am avut de ales intre Marker Alpinist si ATK Crest. Am mers pe mana italienilor, dar asta nu inseamna ca Alpinist nu e OK.

 5. Daca intereseaza pe cineva, la novaci se gasesc cateva modele de la kreutzspitze, inclusiv alea de titan de 120 de grame. Dealer oficial, garantie etc. Pretul cred ca e cam 250-300 euro, dar se negociaza mult in perioada asta.

 6. Avatarul lui mariusica
  Avem vesti bune, dupa 15 mai putem sa reluam sezonul de ski de tura. A nins cu sete in nordul Bucegiului si in Fagaras.omu.jpg

 7. Pai momentan era un cod portocaliu de viscol in zona montana.
  who dares wins !

Etichete pentru acest subiectSEO by vBSEO