1. Avatarul lui bobu

  Japonia-http://skiershelpingjapan.com/

  Sunt foarte impresionat de drama traita de poporul japonez in ultimele zile.Si e posibil ca situatia sa se agraveze inimaginabil.Fara sa dau atentie posturilor TV mioritice,mi-e greu sa raman indierent in fata catastrofei nemiloase cu care se confrunta "a 3-a economie a lumii"(bleah,ce meschin suna!).

  Am speranta ca Tara Soarelui Rasare va gasi puterea sa invinga si de aceasta data,cum a reusit de-a lungul incercatei sale istorii multimilenare.

  Poate acest mesaj nu-si avea locul aici dar am gasit mai devreme pe facebook un link,
  World Cup Alpine Skiers Act to Help People of Japan,
  si sunt convins ca este un subiect de maxima importanta pt oricare om.
  VALEA DORULUI,MON AMOUR!

 2. Avatarul lui arcarius
  Mersi ca ai pus link-ul @Bobu-le.
  where is a will there is always a way.

 3. Avatarul lui Mal
  Foarte buna initiativa Bobule,chiar ma gandeam zilele astea ca ar fi frumos sa punem cat se poate de fiecare niste banuti care sa ajunga unde trebuie. Cu mare dezgust vad ca autoritatile romane nu au anuntat niciun fel de ajutor acordat japonezilor.Pana si China, adversarul traditional al Japoniei, a fost printre primele care au oferit ajutor. Singura chestie ce implica Japonia am vazut-o in persoana ministrului MAE, care anunta masuri taman pe dos, adica va asigura transport aerian romanilor care fug de acolo, prin curse regulate. Cred ca daca japonezii ar fi avut/trait intr-o tara precum Romania, acum ar fi colonizat pe Marte. Ghinionul lor si neputinta noastra nepretuita!

  Sper sa putem face ceva pentru ei, sunt dintr-o alta lume oamenii astia!SEO by vBSEO