1. Avatarul lui 100rt

  Coaste dislocate sau rupte

  Salut,

  Acum 2 saptamani am primit un rucasc de vreo 10-12 kg direct in piept de la o inaltime de cam 1 metru. (Eu stateam intins pe jos, dormind pe spate si unu care a intrat in refugiu a dat drumul la rucsac direct pe pieptul meu si m-am cam trezit sa zicem....)

  Anyways, am fost la Medicover si aia mi-au facut 2 radiografii (una gen micro si una un pic in lateral dar tot in genul primei radiografii), Mi-au spus ca nu se vad coaste rupte si ca banuiesc ca este o dislocare ceva in zona in care coatele se lipesc de stern sau un fel de intindere a ligamentelor (nu am inteles care).

  Oricum as vrea sa va intreb daca a avut cineva ceva de genul asta sau daca a-ti auzit de altcineva si cam cat dureaza pana scap de durearea asta magica respectiv .
  Aia de la Medicover mi-au spus ceva de 6 saptamani si mi-au recomndat cu caldura antiflamatoare (1/zi dimineata) si Mydocalm (1/seara).

  Parca m-as duce sa imi fac si o ecografie ceva poate imi spune ce am de fapt... ma cam umple de spume sa nu pot sa fac miscare.

  Any ideas ?

  10x

 2. Am avut eu o cazatura urata pe o partie, cand am dat cu coastele de pamant de am sarit un metru un sus apoi; durerile au persistat vreo 2 luni, la inceput nu puteam sa ma indoi de mijloc, nu puteam sa ma ridic din pat daca nu ma agatam de ceva; am fost la Medlife, doctorul de acolo mi-a zis ca e posibil sa fie ceva fisurat dar ca nu are ce sa faca, sa astept sa treaca. Medicamente n-am vrut sa iau, nu era o durere chiar atat de mare. Radiografie n-avea rost sa fac, pt ca oricum nu ajuta la nimic: chiar daca se descoperea ca e vreo fisura, tot n-aveau ce sa-i faca.
  Sfatul meu e sa astepti sa treaca durerea Multa sanatate.

Subiecte similare

  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  14:39 02.12.2010


SEO by vBSEO