1. Avatarul lui Chibi

  FaceGuard vs Cagula Pro&Con

  In urma ultimei escapade (la temperaturi mai joase decat suporta pielea mea) am descoperit ca as avea totusi nevoie de o protectie pentru fata (asta dupa ce pe partie am confiscat-o pe a lui Wizzard) asa ca m-am gandit sa va cer un sfat in ceea ce priveste avantajele si dezavantajele Cagulei si a face guardului.
  Mentionez ca am o casca captusita pe interior deci protectia este strict pt zona fetei nu ca mi-ar fi mie frig la cap sau asa ceva .
  Ma intereseaza in mod special ce probleme ati intampinat cu fiecare gen: "cagula se umezeste in zona gurii din cauza respiratiei si ulterior ingheata" sau nah alte experiente asemanatoare.
  De asemenea as avea nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste materialul din care trebuie sa fie cele 2 pentru a nu imi crea probleme.

  Mersiiiiii!!!
  Slopes "R" Us

 2. Buna, eu folosesc atat cagula din polarsoft strech cat si o chestie multifunctionala din polartec de la Buff care se poate face si masca pentru fata si caciula si cagula. Eu sunt multumit de ambele si de umezit in zona gurii ambele se umezesc dar nu a inghetat niciuna (se usuca foarte repede si tin cald si ude fleasca).
  Cagula o folosesc cel mai des cand port casca pentru ca e subtire si nu incomodeaza iar chestia de la Buff in restul timpului cand sciez fara casca chiar si prin oras pe post protectie gat si masca de fata cand este foarte frig.
  Sper sa fi inteles ceva din ce am scris si sa-ti fie de ajutor.

 3. Avatarul lui arcarius
  Orice protectie de fata este f.buna atata timp cat nu este din fibre naturale.
  Am o masca Vaude f. performanta, am si eu o bandana Buff multifunctionala din polar si deasemeni o cagula Scott.
  Ceea ce conteaza f. mult atunci cand ai gura si nasul acoperite este o pereche de ochelari cu un sist. de ventilare f. eficient.

 4. Avatarul lui Chibi
  La capitolul ochelari am o pereche de Bolle Jinx:

  Goggles, Bolle Jinx, 2008

  Sper sa nu imi faca probleme. Pana acum nu au dat semne cum ca nu ar fi buni...
  Slopes "R" Us

Subiecte similare

 1. Cagula

  De marius.meda în forumul Discutii
  14:29  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  14:29 16.12.2012


SEO by vBSEO