Like Tree2Likes
 • 1 Post By Laura
 • 1 Post By atomic1

Subiect: Alegere schiuri 1. Alegere schiuri

  Buna! Am mare nevoie de un sfat avizat 😊. Incerc sa schiez cam de anul trecut mai serios...., insa imi este foarte frica de viteza si sunt continuu o incepatoare. Anul trecut am fost in Bansko, iar la centrul de inchirieri mi s au dat Atomic Affinity 1,46. Eu am 1,68 si cam 65kg. Anul acesta voi merge tot in Bansko, dar vreau sa mi cumpar schiurile mele si ma gandeam la K2 SuperInspire tot de 1,46, SH....am o prietena care are centru de inchirieri la Transalpina si le a cumparat anul acesta din Austria. Ea mi le a recomandat, insa nu as vrea sa gresesc. Clapari am de anul trecut Rossignol Kiara 50 (am vrut sa mi fie comozi pana ma imprietenesc cu skiatul 😂, apoi ii voi schimba cu un flex mai mare). Va rog mult, dati mi si mie un ajutor 😊 Seara frumosa!

 2. Avatarul lui Dragonfire
  Salut Laura. Modelul de K2 de care spui se potriveste pentru stadiul de incepator. Daca sunt in stare buna atunci este o alegere buna. Sunt putin surprins daca prietena ta de la SRT si-a luat tot K2, fiindca schiaza destul de ok si daca-mi amintesc bine iarna trecuta schia exact pe Affinity, care sunt privite mai mult ca un schiu pentru clasa intermediara., fiind ceva mai rigide decat K2. Probabil prefera un schiu ceva mai comod.. Aaaa, sau de la ea le cumperi ? Cum ziceam, daca sunt in stare buna si un pret bun, e o afacere reusita.
  Guilty for loving snow..

 3. Buna, da este vorba de Diana 😁 Ea schiaza foarte bine si da, anul trecut se dadea cu Atomic-uri, insa, mie mi s-au parut foarte grele.... Tocmai de aceea as vrea K2, mi-au fost recomandate acum cativa ani cand am inceput sa schiez de catre alexoffroad si anul trecut incepand iar sa schiez dupa o lunga perioada...am inchiriat acele Atomic, dar nu mi-au placut deloc. Ok, am inteles, fac bine sa iau K2-urile.....😊 Am incredere ca sunt in stare foarte buna... P.S Ce mica eate lumea 😁 Multumesc foarte mult pt sfat!

  ---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

  Am uitat sa specific... De la ea le cumpar...cu 400 de lei. Mi se pare un pret extrem de decent cat sa nu mi para rau de ele pana imi fac temele bine 😂😂
  Dragonfire likes this.

 4. Avatarul lui atomic1
  Citat Postat în original de Laura Vezi post
  Buna, da este vorba de Diana 😁 Ea schiaza foarte bine si da, anul trecut se dadea cu Atomic-uri, insa, mie mi s-au parut foarte grele.... Tocmai de aceea as vrea K2, mi-au fost recomandate acum cativa ani cand am inceput sa schiez de catre alexoffroad si anul trecut incepand iar sa schiez dupa o lunga perioada...am inchiriat acele Atomic, dar nu mi-au placut deloc. Ok, am inteles, fac bine sa iau K2-urile.....😊 Am incredere ca sunt in stare foarte buna... P.S Ce mica eate lumea 😁 Multumesc foarte mult pt sfat!

  ---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

  Am uitat sa specific... De la ea le cumpar...cu 400 de lei. Mi se pare un pret extrem de decent cat sa nu mi para rau de ele pana imi fac temele bine 😂😂
  Si vezi ca nu o cheama Diana, este sub acoperire, o cheama Alina, asa sa-i spui.
  Dragonfire likes this.

 5. Am inteles 😊

Subiecte similare

 1. alegere schiuri

  De barbish în forumul Discutii echipament schi
  07:26  
  • Raspunsuri: 15
  Ultimul Mesaj
  07:26 14.02.2016
 2. Alegere schiuri

  De RIO în forumul Discutii
  11:26  
  • Raspunsuri: 15
  Ultimul Mesaj
  11:26 22.11.2014
 3. Alegere schiuri

  De badrian în forumul Discutii echipament schi
  11:05  
  • Raspunsuri: 7
  Ultimul Mesaj
  11:05 13.11.2009
 4. Alegere din 7 schiuri

  De Sorin_Tm în forumul Discutii echipament schi
  12:39  
  • Raspunsuri: 12
  Ultimul Mesaj
  12:39 28.10.2009
 5. alegere schiuri

  De berilla în forumul Discutii echipament schi
  13:52  
  • Raspunsuri: 18
  Ultimul Mesaj
  13:52 11.09.2009


SEO by vBSEO