Like Tree2164Likes

Subiect: Topicul nostruPagina 97 din 97 PrimulPrimul ... 47 87 90 91 92 93 94 95 96 97
 1. Avatarul lui mariano6565
  Așa e cu scoala online...Ieri cand urcam in gondola cu o tanti si copilul ei , il aud pe cel mic la un moment dat "mami, azi am engleză?"...- " nu, fratetu are" . Deci va dati seama cum e si cu scoala asta. Plus ca am mai auzit ca pentru mulți elevi ar fi fost "Scoala altfel" săptămâna asta. Astea colaborate si cu mulțimea de oameni care nu au putut pleca in afara la schi rezultă cozile astea chiar si din timpul săptămânii pe care nu le-am vazut niciodată.
  O alta chestie din Poiană , nu stiu ce e cu Lupului inferior si cu telescaunul de acolo de nu a mers tot sezonul, mulți s-ar mai fi refugiat acolo(inclusiv eu &#128513.

 2. Avatarul lui mircea_alx
  Eu m am lamurit ce a fost cu coada infernala de la Azuga si cu potopul de lume de la Predeal. Bine, cozi ireale pentru o zi de joi, exagerate maxim pentru cursul saptamanii.
  Sinaia sus a fost goala. Fierul rosu nu a mers, de ce ?? nu inteleg, iar Primaria la ora 13-14 era cu 3-5 persoane la turnicheti. Daca ia luat de dimineata la gondola cu poezia cu vantul/puncte s au razgandit si au plecat la adapost. Si de aici rezulta ca tot poporul care de obicei era in poze la coada de la scaunul din Valea Soarelui, s a imprastiat de a lungul Vaii Prahovei.

 3. Avatarul lui mircea_alx
  Goodbye S.R.T. - Welcome D.S.T.

  Ski Resort Transalpina nu mai exista/functioneaza. Cred ca era marca inregistrata Acomin.
  De astazi s a deschis partia de la Vidra cu un alt administrator, sub denumirea de Domeniul Schiabil Transalpina.
  Am inteles ca adresa de mai jos ar fi 'oficiala de F.B.' dar nu am verificat.

  https://www.facebook.com/fagia.vl/
  bogodan likes this.

Pagina 97 din 97 PrimulPrimul ... 47 87 90 91 92 93 94 95 96 97


SEO by vBSEO