Like Tree1820Likes

Subiect: Topicul nostruPagina 74 din 74 PrimulPrimul ... 24 64 67 68 69 70 71 72 73 74
 1. Avatarul lui mircea_alx
  Veste bun
  Link.  In sfarsit.
  Se intra in noul sezon cu dreptul. Ramane sa vedem ce, cat si cand ne da Dumnezeu de sus. Macar, ceea ce a depins de noi (ei), oamenii, s a facut.

 2. Avatarul lui mircea_alx
  Asta i reactie tipic romaneasca. Daca in link ul de mai sus era o stire care spunea ca iar nu se deschide SRT ul de revelion, iar sunt clinciuri cu ACOMIN ul, iar n au vreo autorizatie, metrologie, ceva, bombanea si injura toata lumea. In situatia in care totul este ok, nu se bucura nimeni. Chiar, ...... pentru ce ???
  Dragonfire likes this.

 3. Avatarul lui Dragonfire
  E un veste bun, da. Sa ne bucuram pentru intrarea in normalitate, zic. Dăcât.
  DDA likes this.
  Guilty for loving snow..

 4. Avatarul lui mircea_alx
  Auzi bre, vrem noi sa parem ''doici'', dar nu ne iese. Mai da trei exemple de lucruri normale si iesti' 'al mai drept. Mda, am uitat, mai avem referendumul si finalizarea in noiembrie a celor 3.6 km de autostrada urbana la care constructia a durat 412 ani.

 5. Mie aia cu "...daca ninge destul" imi da un pic cu virgula. Daca zicea de temperaturi atunci vestea buna era si completa, asa insa ...
  Dar sa le dam, totusi, prezumtia de buna credinta

 6. Avatarul lui mircea_alx
  Administratorul vine acolo sa faca bani, nu sa ne plimbe pe noi cu sarmele. Fiecare zi in plus de ski pentru el inseamna bani, tot in plus. In mod normal ar trebui sa fie dispus sa deschida de maine. Dar daca de sus nu vine sau n au temperaturi negative optime pentru artificiala, nu au ce sa faca. Chiar nu s au zgarcit niciodata la artificiala pana acum.

Pagina 74 din 74 PrimulPrimul ... 24 64 67 68 69 70 71 72 73 74


SEO by vBSEO