Like Tree2182Likes

Subiect: Topicul nostruPagina 14 din 99 PrimulPrimul ... 4 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24 64 ... UltimulUltimul
 1. Avatarul lui mircea_alx
  @Posho - Bre domnu', nu le am scris io'. Nici nu pot sa le cred ca n am luat 'puturol'. Da' iete ca suntem plini de planuri. Pan' la urma pot sa fie 1000 daca n ai autostrada nu vine nici dracu sa faca 'tampenii' la care nu pot ajunge turistii. Dupa Ploiesti - Brasov, vom mai vedea. Care o mai apuca ..
  Dragonfire likes this.

 2. Avatarul lui Posho
  Edit
  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

 3. Avatarul lui mircea_alx
  Citat Postat în original de alexadisb Vezi post
  Tizu Escu (mircea ...), nu stii cate ,,proiecte de autostrazi,, au facut ,,ai nostrii,, ?? Nu-s in stare sa amenajeze un petic de parcare la SRT, iar despre ,,investitorii de-afara,, numai ,,cate-am auzit,, eu despre Balea sau Paltinis ... am podul plin, merçi !
  Escule, asta este un ciot de discutie inceput pe alt topic. Uitasem despre pozitia geografica a unui proiect si cautand despre ....... am gasit in plus. Nu ma intereseaza nici parcare, nici autostrazi, nici politica, nici proiecte. Important este ca au trecut sarbatorile si ca de saptamana viitoare putem sa ne apucam de treaba !
  Dragonfire and alexadisb like this.

 4. Avatarul lui mircea_alx
  Zapada nu am avut dar uite ca s a reglat ca data pentru 'Gerul Bobotezei'. Tot spunea gura lumii ca de cand s a schimbat calendarul nu mai corespunde, dar anul asta este perfect pe data, Gerul Bobotezei de Boboteaza.
  Predeal
  Capture 3.PNG
  SRT
  Capture 4.PNG
  P.Bv.
  Capture5.PNG

 5. Avatarul lui Dragonfire
  Citat Postat în original de mircea_alx Vezi post
  Dragonfire - cum ti s or desfata tie solzisorii de nu pui un rand ?? Sa ne bucuram si noi astia.. muritorii ..... Ce ti pasa ...
  Stai bre oleac' sa-mi trag sufletu', ca abia ce aterizai..O sa vin cu multe poze colorate, filmulet si comentarii, asa ca pe gustul nostru. A fost atat de fain ca ma gandesc deja la mutarea cantonamentului in noua locatie.
  bobu, Loby and mircea_alx like this.
  Guilty for loving snow..

 6. Avatarul lui mircea_alx
  @Dragonfire - Hai, fa ceva, zi ceva ... odata ....... ca mi e un dor de tine ca de mama !
  Cantonamentele nu le muti asa cum vrei. Lasa l pe ala la SRT ca i bine acolo unde este si mai inventeaza unul
  Dragonfire likes this.

 7. Avatarul lui mircea_alx
  Citat Postat în original de Dragonfire Vezi post
  Stai bre oleac' sa-mi trag sufletu', ca abia ce aterizai ........
  Hai bre domnu', ce tot faci ??? Olteanu' fuse ieri la SRT, conduse de dimineata, schie, conduse spre casa dar tot puse pe YT ditamai filmul, de mi saturai pofta de SRT. Este adevarat ca el a fost cu masina, la matale .... de', pana cureti aripile, solzii si ce verificari oi' mai avea matale dupa aterizare.. dureaza.
  Dragonfire likes this.

 8. Avatarul lui Dragonfire
  Mdeh, am stat mult la degivrare si la depanat flapsurile, ca mi se blocara mustetile in zambet pan' la urechi si ma deranja la aerodinamica...Nu poci bre' acus' că ca să mă muncesc de două ori, mai aștept niște inregistrări de la colegii de zbor și când am toate datele pot demara debriefingu', deci noa, acuș mai trebe oleac dă răbdare până se iasă fișierele dă la serviciu dă decodificare..
  Axometru and mircea_alx like this.
  Guilty for loving snow..

 9. Avatarul lui mircea_alx
  current (2).jpg

  Asta elimina orice dubiu pe care l aveam pentru o eventuala iesire luni/marti 09-10.01. Cele -21.5 celsius de la ora ....... nici macar 18.00 mi au risipit orice urma de indoiala. Ne vedem, care ne om vedea pe 16.01. Cea de pe Lupului arata exact aceeasi temperatura... nu i nimic gresit .....
  Dragonfire likes this.

 10. Avatarul lui Dragonfire
  Bade, e vreme de stat la gura sobei, de numarat banii, de .... ce-o vrea fiecare. Nu-i mai bine ca am de lucru acuma pentru pregatirea Darii de Seama ?
  Draga Ralu and mircea_alx like this.
  Guilty for loving snow..

 11. Avatarul lui Dragonfire
  Aloooo ! Se aude ?? Ete ca reusii sa produc ceva, da' le pusei acolo la locul lor :

  http://www.skivirus.com/informatii-s...html#post87966
  Draga Ralu and mircea_alx like this.
  Guilty for loving snow..

 12. Avatarul lui mircea_alx
  Citat Postat în original de Dragonfire Vezi post
  Doamne-Dumnezeule, dar nu aveam nici un dubiu in privinta aceasta. Un forumist model, cu state vechi si posturi mii ..... (aveti putzintica rabdare, mon ser'), asa ca dumneavoastra nici ca se poate sa faca greseli din acestea de ''comanso'r''.
  P.S. - lasa te de ce faci acum, apuca te de vanzari. TURISM. Vinde turism domnu' ca iti iese !
  Dragonfire likes this.

 13. Avatarul lui Dragonfire
  Mare Meșter Mircea, hai că las aici una așa ca pe gustu lu matale, adica cum ar fi ca pentru topicul nostru..

  Guilty for loving snow..

 14. Avatarul lui mircea_alx
  Saru'mana nenea. ...... Gata, m am racorit. Manca i as da' baiethi' .....
  Bai ..... bine ca v ati intors sanatosi acasa. V ati descurcat voi pe km. aia multi de partie si nu v ati ratacit. Bravo ! De trei ori bravo ! Da' sa stiti ca sunt statiuni cu si mai multi km. de partie. . Am aflat si eu aici pe forum. Vedetzi ma', de cand va spui io' si voi nu ma credeti ca Skivirus te deshteaptha .... Da' , in loc sa cititzi sa va desteptati, umblati brambura ..... si filmati aiurea asa ..
  Da' lasa asta ..cand, cand, cand ziceai ca plecam ??? Inainte de SRT ???
  Dragonfire likes this.

 15. Avatarul lui Dragonfire
  Nu, nu ar fi indicat inainte de SRT. Daca vii de acolo direct la SRT sau imediat dupa, n-o sățmaiplacă Vidra așa tare..adicăăă, poți face și grimase. Indicat ar fi dupa, ca și un trofeu să zicem.
  mircea_alx likes this.
  Guilty for loving snow..

Pagina 14 din 99 PrimulPrimul ... 4 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24 64 ... UltimulUltimul


SEO by vBSEO