1. Avatarul lui sorrynblue

  Question Colantare/vopsire snowboard

  Vreau si eu sa fac cadou o placa prietenei. Ea fiind incepatoare o sa ii iau una sh. Complicat este sa ii gasesc o placa sh pe marimea ei si cu culorile pe care le doreste ea ceva pe roz cu alb si m-am gandit sa iau o placa sa o iau la smirghel foarte fin dupa care sa ii dau ori o vopsea folosind sabloane pentru diferite forme, ori sa ii pun o folie autoadeziva. Daca ii dau vopsea nu stiu daca nu o sa sara la impact minor iar daca ii pun autocolant nu stiu cum o sa il mulez pe marginea placii. Ceva idei? A facut cineva asa ceva? Eventual ma mai gandesc la o vopsea peste care sa dau cu un lac si apui sa aplic niste stickere ceva. Help!

 2. Avatarul lui sorrynblue
  Nu isi da nimeni cu parerea?

 3. Avatarul lui tighyxu
  Amazing Snowboard Designs | Gods of Art poti sa-ti faci custom la o firma specializata(astia care printeaza reclame) nu cred ca nu-ti printeaza un stiker contra cost
  Ski as you think!

 4. Avatarul lui milisss2
  Si ajungi la un pret mai mare decat ai da pe o placa noua mai buna.
  Tehnologia de realizare a graficii de pe placi e destul de complexa. La placile care se respecta grafica nu e doar o vopsea aplicata. Nu intru in detalii, poti gasi pe youtube totul despre procesul de realizare a placilor.
  NU recomand sub nici o forma smirghel. Distrugi placa si e pacat.
  Vopsirea nu e o solutie. Nu cred ca ar adera corect la suprafata placii si apoi trebuie sa iei in calcul faptul ca placa e supusa la multe incercari (socuri, actiuna abraziva a zapezii, diferente de temperatura mari - ceruirea se face la cald... etc)
  Singura solutie mai "ieftina" ramane autocolantul. Cel auto se tine destul de bine daca e aplicat corect. La talpa nu ai ce sa ii faci, aia asa ramane!

 5. Avatarul lui sorrynblue
  Talpa da nu ma gandeam sa fac ceva la talpa. Pai autocolant dela auto cred ca o sa incerc. Am intrebat la o firma de plotter design si au zis ca ar costa 66 lei plus tva. Acum la banii astia daca rezista 2 sezoane tot e bine.

 6. Avatarul lui milisss2
  Depinde de multe ...de tipul autoclantului, de cum e lipit, de cat de mult e utilizata placa ..etc.
  Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa eviti sa te apuci sa invelesti placa in autocolant. Cauta una care are deja grafica draguta. Sunt foarte multe modele pe piata, e imposibil sa nu gasesti ceva multumitor.
  66 lei plus TVA -reprezinta cam un sfert din pretul unei placi SH asa ca mai indicat ar fi sa sacrifici personalizarea placii pentru una mai de calitate!

 7. Avatarul lui sorrynblue
  Da stii cum sunt femeile. Cel putin a mea, daca nu e culoarea buna deci nu e buna ), si chestia asta se aplica si la mancare chiar ). Daca ar fi stapanit bine tainele placii as fi luat ceva nou insa pana nu reuseste sa evite fel de fel de obstacole care strica talpa, cum ar fi pietrele aruncate,intentionat zic eu, de unii pe partie pentru a avea ce sa repare si ei ceva, nu merita sa investesc foarte mult. Si-asa nu vad foarte multe placi bune care sa se incadreze in 150-250 lei fara legaturi.

 8. Avatarul lui milisss2
  Da...greu. Oricum, 250 lei placa plus 100 lei autoclantul daca e personalizat... ajungi la 350 cam cat e o placa decenta.
  La 250 nu gasesti in general decat junk-uri foste rental, obosite.
  Faci cum consideri mai bine, dar nu vopsi placa si nici nu da cu smirghel .

 9. Avatarul lui sorrynblue
  Uite am gasit o placa Siren Juice. Cica ar fi firma austriaca, acum na banuiesc ca toate zic ca ar fi facute in Austria. Placa e noua si e 590 cu tot cu legaturi Pure powder room cica facute prin Cehia. Ceva pareri in legatura cu calitate/pret? Si legaturile sunt M, eu sunt cu schiurile nu stiu cu astea la placi, merg booti 37-39 la acest M?

 10. Avatarul lui milisss2
  Aaah, Nu auzisem de ei pana acum ...a trebuit sa caut putin dar, Siren Juice sunt facute in SUA. Sunt destul de rare si mai putin cunoscute in Europa. Sunt facute de Glissade snowboards, o companie care produce placi in serii limitate in general. Nu pot sa spun nimic legat de calitate, pentru ca nu am vazut inca o placa de la ei.
  Legaturile M sunt pentru boots 36-42 in general. Depinde de producator si daca sunt specifice (Men/Women) Oricum, daca prietena ta nu poarta peste 40 la boots le poti lua cu incredere.SEO by vBSEO