Subiect: Trans snowboards 1. Avatarul lui pookieiu

  Trans snowboards

  salut,

  poate sa imi spuna cineva daca are vreo informatie despre snowboard-urile astea (pe mine ma intereseaza in principiu info despre modelul FR white sezon 09/10, dar chiar si informatii generale sunt mai mult decat binevenite)?
  am dat peste firma asta zilele trecute si de atunci tot incerc sa aflu ceva detalii (review-uri mai ales) si nu prea gasesc.

  merci mult

 2. Avatarul lui gumpus
  Nu prea gasesti info pentru ca e o firma care de multi ani incoace se chinuie sa se faca cunoscuta ca marca premium insa placile nu sunt premium, preturile sunt cam mari pentru calitatea oferita si nu sunt multi cei care cumpara . din ce am citit eu cand ma gandeam sa-mi iau ceva de la brandul TRANS fac placi bune pentru nivelul intermediar...;stiu ca in Bucuresti aducea Adi de la kawa motors(zona razoare),nu stiu daca era si importator....dar nu prea facea reduceri mari.Pana la urma nu mi-am luat. Asa ca nu am testat...

 3. Avatarul lui pookieiu
  merci mult gumpus. pana la urma am abandonat si eu ideea avand in vedere ca nu am gasit info care sa ma convinga ca merita banii (mai ales ca era un cadou pentru cineva)

Subiecte similare

 1. VAND placa snowboard TRANS FE 163 W

  De IonuDragu în forumul De Vanzare
  17:17  
  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  17:17 11.12.2009


SEO by vBSEO