1. Sfat achizitie ski freestyle

  Salutare tuturor!
  Am o dilema. De ceva timp ma pasioneaza freestyle-ul si momentan am o pereche de volkl p40 185cm, destul de lungi, zic eu, pentru inaltimea mea(176cm), plus ca acestea nu sunt skiuri de freestyle. Intrebarea mea este ce lungime este optima pentru mine?
  Si daca puteti sa.mi dati cateva exemple.


  Multumesc anticipat tuturor!

 2. Avatarul lui SKS
  Salut!
  Sunt multe free-uri, ce anume ai vrea sa faci? Oferta este foarte mare, aproape imposibil de recomandat un model si o marime anume. Totul depinde de ce vrei sa faci cu ele. Freestyle in sensul adevarat greu de practicat pe partiile noastre.
  Numai bine!

 3. Salut!
  Caut niste skiuri de freeride/freestyle usor manevreabile deoarece dupa 2 editii la care am mers ca organizator la Oslea challenge(red bull oslea hiride ,dupa numele de anul acesta) m.am saturat sa car acele skiuri imense si destul de grele. pe partiile normale e ok mai ales la viteza.

 4. Avatarul lui SKS
  Freestyle e mai simplu - twin-tips (in cazul tau de la 160 la 175) latime sub talpa 75-90, legaturi montate true centre, cam toate firmele mari au modele sa se incadreze aici.
  Freeride - discutie lunga - multe modele, forme (latime 75-140, radius - simplu/multiplu, rocker - +/-, camber +/-, twin-tips da/nu, metal da/nu, greutate, etc).
  Mai simplu: ce buget ai si cand vrei sa le cumperi?
  PS - pentru competitii gen cea de tine mentionata, s-ar potrivi niste Volkl Mantra cu niste legaturi duke/baron (este primul ce mi-a venit in minte, nu neaparat cel mai bun raport calitate pret). In cele din urma, bugetul dicteaza.

 5. Avatarul lui Troy_anul
  Salut, eu sezonul asta am inceput sa ma dau pe Armada JJ(185) si vreau sa-ti spun ca ii cu totul diferit de ce am schiat pana acum. Sunt super jucause, din orice denivelare pot sa fac cate un jump. Nici nu vrequ sa pomenesc cum se comporta in powder si desi is super late pe partie se prezinta super bine. Dar daca vrei sa te bagi la concursuri probabil ca vei avea nevoie de ceva mai stabil mai rigid (gen Blizzard Cochise) sau de JJ-ul de 195 care se comporta mai bine la viteza mare(dar poate prea mare pentru inaltimea ta). Oricum gama de skiuri in categoria freeride este foarte larga si totul depinde de buget si gusturi. Recomand sa-ti iei ceva mai mare decat inaltimea ta la cat rocker baga astia mai nou in schiuri iar daca iti place viteza va fi un plus pentru tine.

Subiecte similare

 1. Sfat achizitie clapari

  De alex.b în forumul Discutii echipament schi
  23:18  
  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  23:18 18.12.2012
 2. Sfat achizitie skiuri

  De djred în forumul Discutii echipament schi
  10:14  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  10:14 21.11.2012
 3. Sfat achizitie

  De alinmt în forumul Discutii echipament schi
  04:52  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  04:52 17.10.2012
 4. Sfat achizitie schiuri

  De rusu maria în forumul Discutii echipament schi
  12:57  
  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  12:57 02.12.2011
 5. Sfat achizitie schiuri

  De justme în forumul Discutii echipament schi
  17:53  
  • Raspunsuri: 7
  Ultimul Mesaj
  17:53 29.01.2009


SEO by vBSEO